Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża?????????????????????

Jak rozpoznać dużą?

Polecane posty

czesc ostatnio stwierdzilam ze mam duza pochwe, tylko ze jestem dziewicą... wargi sromowe mam duze, wystają mi więc uwazam ze i pochwe mam duzą jak to sprawdzic, uzywam tamponow nie pojde z facetem do lozka bo sie wstydze wlasnie tych duzych narządów... jak to sprawdzic

Gość seredynadka
ty nie masz innych problemow? moze wstydzisz sie pojsc do lozka bo masz za duza glowe albo odstajace uszy? wez ty klupnij sie w leb!

Gość OnaE
a możesz wrzucić foto swojej piczy?

Gość OnaE
a możesz wrzucić foto swojej piczy?

nie no jak, gdzie są zdj zebym mogla porownac to jest naprawde duzy kompleks i problem podobno dla facet jakie jest ,,kryterium,, normalności? jak rozpoznac ze wszystko jest ok, czy lekarz moze mi odp na taka inf (tez sie wstydze)

Gość fffoka
Znaczy masz duży otwór czy duże wargi sromowe?

Gość fffoka
Aha rozumiem, ze obawiasz sie, ze masz głęboką pochwę. Nie martw sie, tego nie widać :P

mam duze wargi sromowe,ale boje sie ze mam duzy otwor i tego nie widac ale czuc boje sie ze facet mnie wysmieje :(

nie podszywaj sie idotko, to powazny problem

pytam kogoś kto moze mi odpowiedziec na pytanie powaznie

Gość buuugi
jak ktos moze Ci odpowiedziec na pytanie ,nie wiedzac jak wyglada twoja Helena ! mozesz mi to wytlumaczyc dziewczyno ???

chodzi mi o to czy istnieje jakies niewiem-manualne badanie ktore mozna samemu wykonac, dlatego pytam o kryteria czy takowe istnieją -nie wiem, dwa palce na sucho? no nie wiem, pytam

Gość do duzej
kobieto, średnica przeciętnego penisa ma ok 4cm a długość 15cm. Kup w seksszopie dildo tych rozmiarów i przetrenuj na swojej ciipce. Zastosuj KY by nie uszkodzić śluzówki. Jeżeli uzyskasz orgazm bez problemu to znaczy, że wielkość twoich genitalii jest ok, jeśli nie wyzwolisz orgazmu to pozostanie Ci tylko ogier lub klasztor. Ja bym nie panikowała, ważniejszy jest orgazm niż wygląd!!!! Brak orgazmu, suchość pochwy, oziębłość seksualna, to dopiero problem, a ty tu zawracasz duupę wyglądem i głębokością!!!! Aha, Ty jesteś jeszcze dziewicą, więc nie wiesz nic o seksie, prawda? Zacytuję Ci fragment z Fizjologii i filozofii seksu, co znajdziesz w necie: SEKS - jest to przyjemne doznanie fizyczne podczas trących ruchów frykcyjnych męskiego prącia w kobiecej waginie (pochwie), prowadzące do rozładowania napięcia seksualnego poprzez wytrysk (ejakulację) nasienia u mężczyzny a rytmiczne skurcze pochwy z wydzieleniem śluzu u kobiety, dając szczyt rozkoszy seksualnej zwany orgazmem lub szczytowaniem. Do tej pory funkcjonowała definicja, że jest "to" coś takiego co robią króliczki, w dodatku po ciemku i z zamkniętymi oczami. Żeby wystąpił orgazm podczas owych frykcyjnych ruchów najpierw musi być wprowadzone prącie (penis) do pochwy. Żeby wprowadzić prącie do pochwy musi być pobudzenie u obojga współżyjących. U mężczyzny pobudzenie daje erekcję (wzwód) prącia, u kobiety wydzielenie śluzu na wargach sromowych i ścianie pochwy, a także erekcję łechtaczki (odpowiednik męskiego prącia). Brak pobudzenia (podniecenia) u mężczyzny powoduje brak erekcji (wzwodu i sztywności prącia) a to z kolei uniemożliwia wprowadzenie prącia do pochwy. Brak podniecenia u kobiety uniemożliwia wprowadzenie prącia do pochwy ze względu na brak poślizgu, co grozi zatarciem u obu osobników (zatarcie może doprowadzić do nadżerki).

domyslam się czym jest seks... nie moge włożyć nic z seksszopu bo się uszkodze, nie no chyba zostane dziewica do konca zycia przez ten kompleks i zajawke nie mniej dzieki za odpowiedz, 4 cm szerokości? wow

Gość do duzej
kobieto, nie ma nic za darmo, nie ma przyjemności bez bólu, powiedziała małpa jak zlazła ze szczotki ryżowej!! Trening czyni mistrza!!!! Kup kilka rozmiarów dild, lubrykant KY i zacznij trening od najcieńszego, i tak milimetr po milimetrze, dzień w dzień trenuj aż wejdzie całe dildo, no i później kochadło twojego faceta. Naprawdę warto poćwiczyć, bo orgazm jest to cudowne, nie do opisania przeżycie. Poza tym jak nie będziesz rozładowywać energii seksualnej, to Ci padnie na mózg i znajdziesz się w wariatkowie. Zobacz na zakonnice, nawet one robią to świecami, bo są świadome choroby. A z kolei zakonnicy/księża jeżeli nie rozładowują tej energii, to cierpią na raka prostaty. To są fakty!!! Wstyd schowaj w kąt i zadbaj o przyjemność!!! Poza tym, lepiej jak przebijesz sama sobie błonę dziewiczą dildem niż ma to zrobić Twój mężczyzna i się zrazić, bo nie da rady "głupiej" błonie dziewiczej. Zresztą podczas uniesienia/orgazmu nawet nie poczujesz bólu, jak wepchasz całe dildo aż po szyjkę macicy!!!Kilka dni abstynencji i drobna rana po błonie się zagoi!!!!

Gość no nie!!!!
cyt. duża????????????????????? domyslam się czym jest seks... nie moge włożyć nic z seksszopu bo się uszkodze, nie no chyba zostane dziewica do konca zycia przez ten kompleks i zajawke nie mniej dzieki za odpowiedz, 4 cm średnicy? wow ===================================================== żeby w 21 wieku nie mieć pojęcia o seksie, nie wiedzieć, że tym się nie tylko dzieci robi, ale, że to służy i do wyzwolenia błogiego uczucia przyjemności, jak po dobrym koniaku. Poszperaj trochę w necie i nie rób z siebie tłuka. W google wpisuj różne zapytania, i w kilka sekund zostaniesz oświecona!!!! Przykład pytań: 1.czy przebicie błony dziewiczej jest bolesne? 2.świadoma prokreacja lub antykoncepcja 3. fizjologia seksu 4.afrodyzjaki a orgazm 5. czym grozi staropanieństwo?

Gość Pierwszy stosunek
Od tego, jak przebiegnie "ten pierwszy raz", może wiele zależeć w przyszłości. Jeśli będzie to wspaniała i niezapomniana chwila, to i dalsze życie seksualne może nieść ze sobą wiele satysfakcji. Jeśli "ten pierwszy raz" odbędzie się z przypadkowym partnerem, w przypadkowej sytuacji, może pod wpływem alkoholu, to nie oczekuj, że przeżycia będą należały do tych wyjątkowych. Bardziej prawdopodobne, że będzie towarzyszyło im rozczarowanie, zamiast wzruszenia i romantycznych uniesień. W przyszłości może nawet pojawić się niechęć do kontaktów erotycznych, a o pierwszym zbliżeniu raczej będziecie chcieli zapomnieć, niż je wspominać.

ja nie wiem, ja sie martwie ze ,,zjem,, calego partnera w swojej pochwie i tyle z przyjemnosci ktos ma racje, tak mam 21 lat i wciaz bez seksu bo sie wstydze. Stale sie wstydze :/ i tylko to mnie hamuje a mialam tyyyle wspanialych okazji :( no ale chyba lepiej za mala niz za duza? p.s na mozg juz mi chyba siada :/

Gość duża ?????
ołmo jedna, nie o tfoje 21 lat chodzi, tylko o dwudzieste pierwsze stulecie i, że taki tłumok w 21 wieku/stuleciu nie wie jak się seksić. Pod ziemię powinnaś się zapaść ze wstydu! Jak się koleżanki dowiedzą o Twojej ciemnocie, to będziesz miała przechlapane, a znam kilka Twoich koleżanek.

matko,wiem jak sie seksi, tylko nie wiem czy z takimi rozmiarami jest to wogole mozliwe! czy ktos wie jak to samemu sprawdzić? no naprawde, nikt nie boryka sie z takim problemem?

Gość pytanieeee
dalej głupa rżnież!! Samej sprawdzisz tylko dildem, a w zasadzie kilkoma różnych rozmiarów dild. Skoro 2 palce na sucho Ci wlazły, to dildo jak posmarujesz KY też powinno wleźć jak palec w masło. Skoro panicznie wstydzisz się dużych rozmiarów, to spróbuj z ogierem, jak caryca Katarzyna.

nie rżne głupa tylko się pytam!! a jak wkladam tampon i wchodzi mi bezproblemu i palec tez, to chyba znaczy ze jest duza. no sama nie wiem

Gość Do walniętego dziecka
10:44 [zgłoś do usunięcia] duża????????????????????? nie rżne głupa tylko się pytam!! a jak wkladam tampon i wchodzi mi bezproblemu i palec tez, to chyba znaczy ze jest duza. no sama nie wiem ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odp.: skoro tak, to masz piczkę jak dziecko i jesteś dzieckiem, albo jesteś wysoce pierdolnięta z powodu braku seksu, amen, i już nie smędź, tylko weź się za siebie, zwłaszcza za swoją głowę, bo genitalia mam normalne!!!

Gość Do walniętego dziecka
a próbowałaś tak długo pocierać palcem łechtaczkę by uzyskać przyjemny orgazm? CZy w ogóle nie wiesz co to jest, czy nigdy tego nie doznałaS? Na 100% przyjemniej jest jak facet swoim penisem pociera łechtackę i punkt G leżący w pochwie, chyba 5cm powyżej ujścia cewki moczowej. Koniecznie musisz iść do burdelu, i oprócz przyjemności jeszcze kasę zarobisz. Powodzenia gupie kaczątko, buahhhha.

to że nie dotykał mnie tam facet nie znaczy że jestem po.j..e..na. Nim kiedykolwiek pojde z jakims facetem do łozka chce wiedziec czy ze mna jest wszystko ok. Nie musisz mnie obrazac madrlinski/madralinska tylko zapytalam, szukam odpowiedzi na to bo czuje sie nie pewnie a to nie sprzyja swobodzie seksualnej!

Gość do w. dziecka
Ty masz dziecinną ciipkę, ja mam dziecinnego fiuta, umówmy się i przekonamy się co Ci dolega, głowa czy wielkość piczki. Odpowiedz szybko, bo mam nadciśnienie spermy i też może mi walnąć na mózg: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg