Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża?????????????????????

Jak rozpoznać dużą?

Polecane posty

Gość do biednego kaczątka
w seksszopie som tesz malutkie peniski, zanim zrobimy to razem sama przećwicz takim dildem swoją piczkę i spróbuj osiągnąć orgazm. Jak osiągniesz orgazm dildem, to znaczy, że jesteś zdrowa seksualnie i na umyśle i w zamian dam Ci 7 orgazmów pod rząd. Do miłego spotkania moje biedne kaczątko.👄

Gość duża?????????????????????
nie jestem biednym kaczątkiem, tylko młodą kobieta która chce poznać swoje narządy! a jak się nabijasz to wypad. I tak widze że marnuje tu czas bo nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie. to jak to z tym jest!! ???

Gość Tak to jestttttttt
to jak to z tym jest!! ??? A tak to, skoro się wstydzisz chłopaka, ginekologa, to na pierwszy raz zrób to z małym młodym wilczurkiem. W ciąże napewno nie zajdziesz, a jeśli już, to urodzisz półpsa półczłowieka. Jeśli penis psa wejdzie, to penis tfojego chopaka tesz wejdzie i będzie po sprawie. Do roboty i już nie smęź!!!

Gość fffacetttttttttttt
Ciesz sie ze masz duze wargi sromowe, to bardzo podnieca nas mezczyzn! Co do pieska, to posmaruj lechtaczke miodem i daj pieskowi polizac, jako ze ma szorstki jezyk to bedziesz miala zadowolenie gwarantowane. W pozycji na pieska z jakims wilczurem tez mozesz, nie zajdzeisz w zadna ciaze a powiem szczerze ze moja kobieta to lubi, mam tez znajoma ktora tylko do tego psa swojego trzyma.

Gość dvButre4gfd4gsddfdds
Na niskie libido najlepsza jest Lovegra od DoktorPotencja.pl bardzo skutecznie zwieksza libido i do tego likwiduje problem braku checi na seks. Lovegra

Gość ????
Bosze co za przygłupy i małolaty tu zostawiają komentarze..... Z Tobą Autorko jest wszystko w porządku!!!!! Naczytałaś się lub nasłuchałaś głupot poprostu, także przestań o tym myśleć bo czas marnujesz. Pozdrawiam

Gość łysy z brazzers
mój lewar czeka