Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nieszczęśliwa111111

żauję że za niego wyszłam

Polecane posty

Jestem trzy ma wtygodnie po ślubie i żauję tej swojej decyzji. Ten czlowiek zabrał mi poczucie wartości, sprawił że czuję się zle w swojej skórze.Widzę ze mu się nie podobam,zawsze to czułam ale wcześniej myślalam ze wyolbrzymiam,ale to mnie już przerosło...co nie kupe co nie ubiorę jak się nie uczeszę to i tak w jego oczach nie widzę takiego zachwytu, jaki ma gdy ogląda sie za innymi kobietami. Ja bym chciała sie wyjatkowo czuć przy moim facecie mieć tą pewność że to ja jestem tą najpiękniejszą dla niego. Przecież to męzczyzna sprawia że kobieta przy jego boku rozkita a nie więdnieja tak jak ja... Jestem nie w jego typie to się czuje...męcze się w tym związku i okropnie żauję ze za niego wyszłam...

Gość ewelina318
Rozwiedz się, jesteś pewnie młoda, nie macie dzieci, mozesz zaczac od poczatku

hahahaha:) oczywiści zabrał poczucie wartosci po slubie :P bo przed był wyśnionym i wymarzonym misiem :D

to na cholerę w ogóle za niego wychodziłaś ?

Gość tak sie zastanawiam..........
ŻAUJ, ze nikt ci nigdy nie podarowal slownika ortograficznego, tępa dzido.....

Gość tak sie zastanawiam..........
ŻAUJ, ze nikt ci nigdy nie podarowal slownika ortograficznego, tępa dzido.....

Gość Malwa1985
Nieszczęśliwa - to po co za niego wyszłaś? Współczuję ci, bo dla mnie malżeństwo to ważna sprawa i nie chciałabym rozwieźć się z mężem nigdy w życiu. Dlatego wybrałam wspanialego towarzysza życiowego :) Mogłaś myśleć o tym przed ślubem, bo tera to już trochę za późno jeśli znaczy dla Cieie coś przysięga złożona w kościele...

tak mam 27 lat dzieci brak...

Gość Malwa1985
Nieszczęśliwa - to po co za niego wyszłaś? Współczuję ci, bo dla mnie malżeństwo to ważna sprawa i nie chciałabym rozwieźć się z mężem nigdy w życiu. Dlatego wybrałam wspanialego towarzysza życiowego :) Mogłaś myśleć o tym przed ślubem, bo tera to już trochę za późno jeśli znaczy dla Cieie coś przysięga złożona w kościele...

Gość Malwa1985
Nieszczęśliwa - to po co za niego wyszłaś? Współczuję ci, bo dla mnie malżeństwo to ważna sprawa i nie chciałabym rozwieźć się z mężem nigdy w życiu. Dlatego wybrałam wspanialego towarzysza życiowego :) Mogłaś myśleć o tym przed ślubem, bo teraz to już trochę za późno jeśli znaczy dla Cieie coś przysięga złożona w kościele...

Gość izabellla
nie marnuj sobie zycia kobieto jeśli naprawde załujesz i go nie kochasz to nie warto tak zyc bo potem bedzie jeszcze bardziej zle w tym związku

"Ten czlowiek zabrał mi poczucie wartości, sprawił że czuję się zle w swojej skórze.Widzę ze mu się nie podobam,zawsze to czułam ale wcześniej myślalam ze wyolbrzymiam,ale to mnie już przerosło.." zostań z tym człowiekiem do końca życia... przynajmniej go znasz... bo jesteś tak głupia, że jeśli się z nim rozwiedziesz, wpakujesz się pewnie w jeszcze gorszy związek.

Gość buhahahahaahhaahah
13:55 [zgłoś do usunięcia] offerma Jestem trzy ma wtygodnie po ślubie i żauję tej swojej decyzji. chuja tam zrozumialem :D

Gość jasdgkafgsdfgbsdfbhfd
autorko pracujesz?? Czy jesteś od niego uzależniona finansowo?? On pracuje?? Jakie macie wykształcenie?? Odpowuiedz mi to b. ważne!

A czy on Ci mówi, że nie jesteś gorsza niż te na ulicy, czy tylko tak Ci się wydaje, że on tak myśli?

sory za pisownie.. Już przed ślubem miałam obawy ale inni mówili ze to normalne...posłuchałam innych i dopiero teraz wiem że jednak pochopnie postąpilam...

autorko odpisz mi proszę. Mialam Podobny przypadek.

Już przed ślubem miałam obawy ale inni mówili ze to normalne...posłuchałam innych i dopiero teraz wiem że jednak pochopnie postąpilam.. a ty masz 6 lat i nie masz własnego zdania jak zacznie cię lać a teściowa stwierdzi, że prawdziwy chłop musi przypierdolić żonce bo to normalne to też przytaknij:) i sama się nadstaw

Gość ŻONA PIOTRA GROŹNego
JA JESTEM KWINTESENCJĄ KOBIECOŚCI I MI MĄŻ PO ŚLUBIE PRZESTAŁ PRAWIĆ KOMPLEMETNY TAK TO JUŻ Z TYMI FACETAMI

tak pracuję ja mam wykształcenie średnie on wyższe, nie jestem od niego finansowo uzależniona...

ale przed ślubem też mi nie prawił komplementów..

jestem nieszczęśliwa111111 bardzo smutny jest twój przypadek :( A czy twój mąż ma np. taką pracę, gdzie się przewija dużo młodych dziewczyn? (fotograf, barman, nauczyciel). W moim przypadku było tak, że mój mąż przestał sięmną interesować, gdy zaczął pracować jako barman w klubie nocnym :(

Gość + jaskiniowiec +
ŻONA PIOTRA GROŹNego JA JESTEM KWINTESENCJĄ KOBIECOŚCI I MI MĄŻ PO ŚLUBIE PRZESTAŁ PRAWIĆ KOMPLEMETNY TAK TO JUŻ Z TYMI FACETAMI Może zapomniał że trzeba ciągle je mówić

jestem nieszczęśliwa111111 bardzo smutny jest twój przypadek :( A czy twój mąż ma np. taką pracę, gdzie się przewija dużo młodych dziewczyn? (fotograf, barman, nauczyciel). W moim przypadku było tak, że mój mąż przestał sięmną interesować, gdy zaczął pracować jako barman w klubie nocnym :(

Gość + jaskiniowiec +
bardzo smutny jest twój przypadek A czy twój mąż ma np. taką pracę, gdzie się przewija dużo młodych dziewczyn? (fotograf, barman, nauczyciel). braman po studiach haha :)

Raczej nie pracuję w młodym gronie... wydaje mi się że on ma bardzo wysokie mniemanie o sobie...

Już przed ślubem miałam obawy ale inni mówili ze to normalne...posłuchałam innych" może teraz "inni" wyłożą na adwokata do rozwodu :P chyba jednak marne pro 0/10 :P