Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam obwisac..

Obwisła szyia

Polecane posty

Gość zaczynam obwisac..

kobietki po szyi latwo ocenic wiek kobiety jak i rowniez szyia szybko sie starzeje kiedy sie o nia nie dba. Mam 25 lat ale dzis sie przerazilam jak spojrzalam w lustro, pelno "zmarszczek" mimicznych na szyi i takie jakby kola :( Jak dbacie o szyje? co robic zeby byla napięta i mlodo wygladala ?

Gość podniose :))

Mam dokładnie ten sam problem. Ja regularnie ćwiczę i stosuję dobre kremy ujędrniające. Zastanawiam się też nad wizytą w dobrym salonie kosmetycznym. Mają tam bardzo fajne zabiegi, które ujędrniają i podnoszą skórę bez użycia skalpela:)

Gość szuszka
Z tego co słyszałam to o skórę na szyi powinno się dbać bardziej niż twarzy, bo jest delikatniejsza. Ja bardzo często robię maseczki nawilżające i ujędrniające na te okolice. Ilekroć wklepuję krem to robię przy okzaji mały masaż w kierunku "ku uśmiechu:)

Gość ofore
co cwiczysz gumisia ?

Gość w gore hoop

Gość Gohha797
Dziwna rzecz, że większość babek narzeka na cellulit na udach, którego nie widać, bo i tak jest zakryty pod ubraniami, a szyją, która jest "wystawiona na pokaz" znacznie częściej nikt sobie nie zawraca głowy... Znalazłam ekstra artykuł jak dbać o szyję i zamierzam zacząć stosować te rady w praktyce, skórę ma się tylko jedną :-) http://www.bhclub.pl/Artykuly/Uroda/Cialo/Labedzia-szyja.-Jak-o-nia-dbac-by-nie-zdradzala-naszego-wieku

Gość cubea
Może zdecydujesz się na zabiegi SPA? To na pewno pomoże Ci ujędrnić szyję. Możesz przejść się np. do warszawskiego IQ MediSpa na konsultacje, tam na pewno znajdą sposób na Twój problem.