Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama1991blblblbl

ciemno brązowa wrecz czarna wydzielina i brak okresu

Polecane posty

Gość kama1991blblblbl

nigdy nie miałam regularnych okresów ale kiedy odstawiłam tabletki co bylo 1,5 roku temu aż zaczely sie problemy tzn bywa że nie mam okresu 3 miesiace ale ostatnio kiedy mial sie pojawic to mialam tylko ciemno-brązową wydzieline prkatycznie czarną! ale zero krwi tylko ta wydzielina i bylo jej na tyle sporo ze uzywalam podpasek, czy to był okres czy co to wlasciwie było? zrobilam test ciążowy i wyszedl negatywny a dawno sie nie kochalam z chlopakiem tylko jakies 2 miesiace temu i to z gumką. ta wydzielina bylo jakis miesiac temu a tak to nie mam okresu juz chyba z 3 miesiace i sie zastanawiam co zrobic zeby go dostac bo narazie moj lekarz jest na urlopie i nic mi nie przepisze.

Gość kama1991blblblbl

Gość liljawodna
Tez tak mialam. Niestety nie wiem jaka byla przyczyna. Kiedy zaczelam miesiaczkowac pierwsze miesiace,wrecz lata tak wygladaly. Okresy nie regularne,miesiacami brak i ciemno brazowe uplawy. Dostalam od lekarza tabletki antykoncepcyjne w wieku 18 lat,stwierdzil pco. Po latach troche sie polepszylo ale mialam wielkie problemy z zajsciem w ciaze. Nie wiem od jak dawna miesiaczkujesz,jesli sytuacja sie nie poprawi z tymi uplawami radzila bym zrobic badania hormonalne.

Gość kama1991blblblbl
co to jest pco? ja przez to ze nie mam okresu to sie boje ze jestem w ciazy ale przeciez test zrobilam. mialas takie plamienia bez krwi jak ja czy tylko troche brazowe?

Gość idź do lekarza
też tak miałam- to wina hormonów. Też zaczęło się jakiś czas po odstawieniu tabletek, dostałam luteinę i bromergon, biorę drugi miesiąc i już zauważyłam różnicę- plamienia ustąpiły

Gość liljawodna
pco to zespol policystycznych jajnikow. W skrocie obiawami sa nadmierne owlosienie,tradzik,otylosc,nieregularne okresy lub brak. Jesli masz brazowe uplawy to nie przesadza o pco. Wspomialam ze ja mialam uplawy zamiast okresu i mam pco. Kolor byl rozny od ciemno czerwonego,brazowego po czarny. Nigdy nie bralam luteiny czy bromka na to. Od razu lekarz przepisal antyki ze wzgledu na nieregularne okresy i nadmiar meskich hormonow.

Gość kama1991blblblbl
pojde do lekarza ale narazie jest na urlopie i mnie nie przyjmie. czyli to wyglada na wlasnie zaburzenia hormonalne? moge wykluczyc ciąże ?

Gość kama1991blblblbl
;/