Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeehhhh

matura dzięki amnesti

Polecane posty

co sadzicie o tych co dostali maturę za czasów kiedy Giertych był w ministerstwie edukacji? chodzi mi o amnestie?

Gość gfdgdfgdf
Głupi to ma zawsze szczęście. Mi się udało.

ja ostatnio się poklociłam właśnie o to z kumpelą, bo mam inna kumpele, która zdała własnie dzięki amnestii, a teraz ukończyła studia z obroną na 5, a ta druga na 4 i tamta była tak wkurzona ze jej wyjechała z tekstem ze nie powinno jej wogule być na tych studiach ....... ehhhhh wkurzyłam się masakrycznie, bo jak mogła jej cos takiego powiedziec

ja ostatnio się poklociłam właśnie o to z kumpelą, bo mam inna kumpele, która zdała własnie dzięki amnestii, a teraz ukończyła studia z obroną na 5, a ta druga na 4 i tamta była tak wkurzona ze jej wyjechała z tekstem ze nie powinno jej wogule być na tych studiach ....... ehhhhh wkurzyłam się masakrycznie, bo jak mogła jej cos takiego powiedziec.

Gość dfgdagdaga
A z czego koleżanka matury nie zdała?I jakie studia skończyła?

z biologii, wtedy pamiętam ze była bardzo trudna, ja tez ledwo co zdałam, ale zdałam. A studia to ukończyła pedagogikę

i teraz cisza nie odzywamy się, ja nie oceniam ludzi po papierku, ale ludzie są zawistni :-( uważam, ze ma świetny kontak z dzieciakami i nadaje się na pedagoga

i teraz cisza nie odzywamy się, ja nie oceniam ludzi po papierku, ale ludzie są zawistni :-( uważam, ze ma świetny kontak z dzieciakami i nadaje się na pedagoga

Gość gdfgdfsgsdg
No biologia do pedagogiki chyba nie jest w ogóle potrzebna bo po co? Tamta druga koleżanka pewnie jej zazdrości że zdała na 5 a ona tylko na 4. a pewnie wcześniej się śmiała z niej że ma amnestie a wyszło tak że to ta dziewczyna z amnestią jest od niej lepsza i to ją pewnie boli.I dobrze jej tak jak uważa się za nie wiadomo kogo to teraz ma.