Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm?lll

Co myślicie o tych puszystych kobietach - modelkach???

Polecane posty

Gość hmmmmm?lll
Gość Maciej Kanalia - Złoty
TO ZDZIRY SOM

W końcu jakieś naturalnie, zdrowo wyglądające baby ;p Jednak wydaje mi się, że do nas to nie wejdzie bo jakiś stereotyp, że modelka musi być chuba

buźki mają słodkie, ale jakoś nie jestem przekonana do modelingu w takiej wersji :)

Gość wietrze wentyl
fuuuuuuuuuu, a ta ostatnia to już wogóle jak śiwnia pigi :O

Levi ta ostatnia to miss UK, powaga :) buźki mają śliczne :)

Gość obiektywny gostek
i czym one się chwalą? tym że mają nadwagę? powinny zrzucić trochę kilo dla samych siebie, dla zdrowia, a nie jeszcze się obnosić ze swoim pofałdowanym cielskiem 🖐️

Gość fffoka
Dla mnie to jest wpadanie ze skrajnosci w skrajność. Te kobity nawet spoko wygladają (poza tą ostatnia , która jest juz nie z nadwaga, a otyła i powinna schudnąć dla zdrowia), ale dlaczego nie cos pośrodku? Pomiędzy rozmiarem 32 a 50. Na przykład takie 40 - to jest normalny, zdrowy rozmiar

Gość Maciej Kanalia - Złoty
zapatrzony w portret prezydenta - Baracka O. z pełną swiadomością malującą sie na moim wyposzczonym swinskim ryju przyjmuję pelen pokory w mój zmurszaly i nadwyrezony zebem czasu odbyt głebokie sztychy afrykanskich studentow pedagogiki specjalnej.

A mnie się podobają:) w końcu nie tylko szczupłe kobiety mogą być modelkami... Taka Kristie Alley, bardzo podobają mi się jej sesje zdjęciowe, w których prezentuje bieliznę dla puszystych. Jest OK:)

Gość jeśli na dalszym etapie ewoluc
ji mamy przypominać walenie to jest ok. " [zgłoś do usunięcia] Trampkarka W końcu jakieś naturalnie, zdrowo wyglądające baby ;p Jednak wydaje mi się, że do nas to nie wejdzie bo jakiś stereotyp, że modelka musi być chuba " To jest zdrowe i naturalne? To jest zaniedbanie, otyłość, choroba. To nawet jest grzech "nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu"

nie absolutnie nie zdecydowanie za duze czemu ma byc albo chuda z wystajacymi koscmi albo znowu za duza?? nie moze byc normalnie i zdrowo wygladajaca?? jedynie moze byc pani z przedostatniego zdjecia ta po lewej

Ayesha Liszowska raczej z medycznego punktu widzenia nadwagi nie ma ale mins 5 kg dobrze by jej zrobilo bylaby w sam raz zgrabna ale nie chuda

ładne te dziewczyny :) Ładniejsze niż te kościste modelki, chodzące anoreksje. Takie panie co mają pare kg za dużo są piękne :)

Gość goopyapeezda
Leviatan, wg większości facetów Liszowska jest w porządku czy po prostu Ty lubisz puszyste, większe babki? Bo 99% pewnie uważa ją za grubą duuu.pę...

Gość I coming Im coming
świat modelingu jest tak tępy, że szok... nie można to promować normalnych , zdrowych dziewczyn?? a nie opasłych lub niedożywionych?

Gość czuwalna
lepszet o niz chodzace szkielety ale to i tak niezbyt smaczne bo tego cialka zbyt wiele. Moim idealem jest BEYONCE!!!!

goopyapeezda -> ja lubie kobiece kształty a to czy jakaś osiągnie je przy pomocy paru zbędnych kilogramów, odpowiednimi ćwiczeniami czy dzięki diecie to już raczej średnio mnie obchodzi ;)

Gość goopyapeezda
Ale "kobiece kształty" to fest enigmatyczne podejście jest ;-) Co oznacza dla Ciebie?

goopyapeezda -> po prostu krągłości, żeby było na czym oko zawiesić a nie wszystko płaskie jak ściana i chude jak patyczki :)

Gość taa niedobra pupa
Na świecie ostatnio epidemia otyłości, i może to stąd? Jakieś leczenie kompleksów? Modelki w tradycyjnym wydaniu na mój gust sa przede wszystkim za wysokie - i trochę za chude. Ale na tych zdjęciach to juz jakieś tuczniki...

Gość noemaniaaa
ee tam, beyonce ma za tłuste uda, jakieś takie nieproporcjonalne, a jlo to już wogóle monstrualny zad :O, jak dla mnie to tyra bunks to takie maksimum ładnej, zgrabnej, kształtnej figury ---> http://tnij.org/hiax, grubsze ciała od ciała tyry są już dla mnie grube

Gość eheeeeeeeeeeeee
beyonce ma nogi jak serdelki :O