Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość znam Schowanego
cicha wielbicielka może być??? ;)

Aha ,tylko że teraz będzie mnie gryzło okrutnie co za wielbicielka bo ja takich nie mam. :)

Ada$ - rzuciło mi się, żeś ty informatyk. podobno informatycy najlepiej imprezują? Rozmawiają dwaj informatycy: - Ty, jest impreza. Wpadniesz? - A co będzie? - No, wódeczka, żarełko... - I co jeszcze? - No, panienki! - A ile? - A ze 2 giga...

Agent 7 na 10 Polakow zyje w stresie, pozostalych 3 w Wielkiej Brytanii :-) Wrocilam :-) , zlapal mnie deszcz nawet. Nie mam kuli u nogi juz, ale chodzic jeszcze sie nie da :-( i jaka biala ta noga, a jakie wlosy na niej :-P Tak wiec jestem tu, bo jestem zdesperowana a zostaly mi jeszcze dwie godzinki do najblizszego kontaktu z realnym czlowiekiem :-) , takim ktorego mozna dotknac :-P Jest ktorys z moich amantow kafeteryjnych ? :-)

Ja jestem :P ale... muszę uciekać i będę za godzinę. Małego wykąpię, nakarmię i jak zaśnie to wrócę "milejdi" :*

Oslawiony Adas wrocil :-P nie sadzisz, ze gdyby nie romans ze mna, to nic by sie nie wydalo ;-) ? A tak do rzeczy, to poczatki mamy calkiem ciekawe :-) Zawolaj mnie jak wrocisz od Malego :-) Buzka ( dla zazdrosnikow i moralizatorow)

Jestem najdroższa :D Całkowicie się z Tobą zgadzam, wydało się przez ten romans między nami ;) Co dziś porabiałaś ciekawego? Jakieś nowe podboje, czy jesteś nam, kafeteriuszom wierna? ;D

Gość tak poznasz jak sie zesrasz
:classic_cool:

Gość rosomak
zesra sie na was