Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość agent ty desperacie
:D🖐️ wytrwalosc poplaca.moze zaruchasz jak dobrze zbajerujesz. :D

hahaha bawiłem tak cały weekend. może za tydzień, dwa będę zdesperowany, ale dziś jestem zrelaksowany. :) biedni Ci ludzie, co myślą, że wszystko sprowadza się do zaruchania. :D

jeśli odpowiem" a) tak b) nie to jaki to będzie miało wpływ na nasze relacje? jesli odpowiesz a) to w sumie zaden, bo niby o jakie relacje w ogole chodzi? Co Ty sobie tam przypisujesz, ha? No co? b) jak w pkt.a

Gość agent ty desperacie
taaa kazdy tak mowi. juz ci wierzymy. 🖐️

żadnych relacji sobie nie przypisuję. jestem tu 4 fun. odpowiadam, na wcześniejsze pytanie: nie tęskniłem. nie ma między nami żadnej więzi, głębszych rozmów, tego czegoś, tej nitki. ja nie jestem Ada$, nie lubię się upubliczniać. nie zgrywam tajemniczego. ostrożny jestem. :)

Agent, zlaz ze mnie juz z tym laptopem, albo sie ruchasz albo na kafe siedzisz :-) No wez ta reke, zaslaniasz mi, co napisalam.

no dobra Agent, powiedzmy im prawde :-) , ze wlasnie sie bzykalismy przez weekend :-) ja z noga w gipsie a Ty cuchnacy alkoholem i srodkami chemicznymi do czyszczenia kostnicy w 37 stopniach Celsjusza :-)

ja nie jestem Ada$, nie lubię się upubliczniać. nie zgrywam tajemniczego. ostrożny jestem. dlaczego kazdy przyczepil sie do biednego starca Adasia?

biedny to on nie jest. dwa auta posiada, 5 tatuaży. ;) :D ja się go nie czepiam. niech każdy sobie żyje jak chce. rzuciło mi się w oczy, że on to robi, ja nie i tyle. nic do niego nie mam. SG - może kiedyś mi się przyda.. jaką pozycję polecasz kobietom z nogą w gipsie? ;)

Adas, wracaj tu czym predzej! Niech to diabli, nawet juz nie widze kto pisze bez tych okularow..jakies tam pierdoly.. cos pisza o ruchaniu czy o tym, ze oni chcieliby, ale nie maja mozliwosci :-P Adas, nie pamietam gdzie je polozylam :-(

Agent Prowokator rucha Gipsowata :-) Ona nogi wznosi i o jeszcze prosi. On sie nie poddaje Dalej zapodaje. Orange na topiku spuscil sie bez szyku i nic nie zarucha bo to durna klucha.

sparkling girl - bąbelkowa dziewczyna w temacie tym rozkwita atrakcyjna trzydziestolatka poszukuje swojego niedzwiadka trenuje boks tajski trzeba uwazać na sercowe z nią igraszki 175cm wad i zalet ucieleśnienie marzeń o kobiecym ideale. ;)

tak apropos to określenie "rucham" zostawiam sobie dla tej jednej, którą zaproszę za drzwi mojej sypialni. calm down man

drinki, dziewczynki trupy i skrzynki insynuacje konfabulacje mam to gdzieś mam swoją rację jedni mają demokrację inni mają obcą cywilizację mam do pracy na popołudnie zajrzę tu rano i coś skrobnę. ;) bye

Wchodzę tu i przeżywam szok ;) Jak zawsze na kafe zresztą :D Dzięki za wierszyk, padłem jak przeczytałem, chyba go sobie gdzieś zapiszę, mogę? :D Moja Ty staruszko, okulary zawsze masz przy sobie na sznurku, tylko na noc kładziesz je na stoliku (czy tam szafce, w końcu i mi przydałyby się okulary). Ja Ci przecież sam ten sznureczek doczepiałem no! :* Jest po siódmej, a ja pierwsze co, to zamiast szykować się do pracy, to wchodzę na kafe do Ciebie. Zobacz, jak się zaczynam przywiązywać ;) Uwywnętrzniam się na forum? A tak, bo kto mnie tu zna (oprócz Ciebie ofc). A no mam 5 tatuaży, ale ich robienie obejmuje 12 lat :P A poza tym gdzieś wyżej dano mi miano szczypiora bodajże, że jestem za chudy, więc kurcze, nawet tłuszczu nie mam. Czyli jednak nie za wiele posiadam, skoro 2 auta i 5 tatuaży. A gdzie intelekt (oczywiście brak mi go), gdzie poczucie humoru (też nie mam), gdzie coś tam jeszcze? Jaki ja biedny buhuhuhuhuh :( Idę buszować na allegro, ale zajrzę tu jeszcze przed wyjściem do pracy :*

Dzien dobry :-) Ee tam..temat desperatow juz byl poruszany tu :-) Adas, przywiazales sie tym sznurkiem od okularow :-P ? Ja niedawno wstalam, dzis ostatni dzien slodkiego lenistwa :-( do pracy trzeba sie wziac. Poza tym szaro, pada deszcz a ja kawusie pije :-)