Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwaneczka

kręgosłup ćwiczenia na wzmocnienie części lędźwiowej

Polecane posty

czy ktos zna jakis zestaw ćwiczeń , który mi nie zaszkodzi a pomoże, mam wrażenie że cały czas mam tem mieśnie napięte :( i boli jak cholera,

jak cie boli idz do lekarza niech ci zorbi rezonans potem zapewne dostaniesz skierowanie na cwiczenia ogolnorozwojowe ogolnie sa to cwiczenia na wzmocnienie wszystkich miesni pracuja uda posladki brzuch itd

byłam u lekarza , jutro idę na kontrolę i chyba zleci mi jakąs rehabilitację , ale czuje sie okropnie i jakieś delikatne ćwiczenia chyba mi nie zaszkodzą , mam nadzieje, ze nie wykluczy jazdę na rowerze , która uwielbiam, no może nie dziś :o

mam nadzieję, ze mi tego nie zabroni , bo sama go wyśmieje :P szlak mnie trafi w domu do jutra, taka mała niepewność i ten ból 😭

iwaneczka wytrzymasz ja mialam taki bol ze musialam lezec nieruchomo na lozku wstawalam tylko do WC i szlam na czworaka i to dosc dlugo z wielkim trudem

iwaneczka wytrzymasz dasz rade :) ja mialam taki bol ze musialam lezec nieruchomo na lozku wstawalam tylko do WC i szlam na czworaka i to dosc dlugo z wielkim trudem

Gość niestety jazda na rowerze
nie jest zbyt polecana chyba że po bardzo równym podłożu, co jest mało realne. Chodzi o wstrząsy na wybojach, które przy dolegliwościach kręgosłupa w części lędżwiowej są bardzo szkodliwe

Morska_Bryza dziękuje... wytrzymąc wytrzymam , ale nie chce byc przez taka dolegliwośc ograniczana :( to mnie troszke przytłacza