Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_19

Studia i prstiż

Polecane posty

Gość On_19

Witajcie kobiety ;] mam do was pytanie, do was i do wszystkich, którzy to forum odwiedzają. Zastanawiam się, które studia wydają się dla was bardziej prestiżowe: filologia polska, filologia rosyjska, filologia klasyczna czy historia sztuki. Tak, wiem... to w ogóle odmienne studia od tych, które teraz są "modne", tak jak marketing, zarządzanie, administracja, dziennikarstwo. Jednak interesuje mnie jakie zdanie na temat tych kierunków, mają różni ludzie. Byłbym bardzo wdzięczny za zainteresowanie tematem. Pozdrawiam.

Gość no przeciez takie rzeczy
Szczerze to wolabym studiowac te MODNE kierunki niz to co wymieniles ;/ dziadostwwo ;/

Gość jestem super mamą
prestiżowe studia?! haha Zastanów sie lepiej po czym znajdziesz pracę, bo sam prestiż Ci nic nie da.

Gość tytrukkk
historia sztuki ;)

zadne z wymienionych prestizowe nie sa jak juz ostatecznie historia sztuki ogolnie oceniajac Twoja przyszlosc po studiach wybralabym z proponowanych przez ciebie filologie rosyjska bo przyszlosc sie liczy

Gość On_19
jeja... jakie tu ataki na moja osobę, spokojnie ;] właśnie myślę o f. rosyjskiej może jest tu ktoś, kto ową filologie studiuje na UŁ lub innym, i może podzielić się wrażeniami. Osobiście zaczynałbym od podstaw, tzw. "zerówka".