Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda ale fajna!

widziałam dziś boskiego faceta!!! jak go znaleźć?

Polecane posty

Gość młoda ale fajna!

jechał jakimś samochodem takim jakby terenowym, z napędem na 4 koła i miał jakąś przyczepe przy aucie. ja stałam na przystanku, a on miał akurat czerwone światło i zatrzymał się centralnie przed przystankiem. wyglądał na starszego ode mnie o jakieś 10lat.. ale miał cudowne, naprawde przepiekne oczy takie wesołe, ciepłe, duże i tak niesamowity uśmiech, że aż mnie wryło!!! gapiłam sie na niego prawie non stop przrz 5minut jak w obrazek, dostałam takiego zawiasu, że ten facet to chyba zauważył i zaczął sie śmiać sam do siebie i odjechał :o wszystko mi jedno, że wyszłam na kretynke - z tego zażenowania nie popatrzałam jakie miał numery rejestracyjne :o:o:o teraz nie wiem jak go odnaleźć, a chciałabym chociaż spróbować.. :( nie jestem jakąś miss pięknośći, wyglądam troche śmiesznie, moi znajomi często jak przychodze np. na uczelnie i widzą że ide to nie potrafią sie opanować ze śmiechu. :) (nie jestem też brzydka, ani gruba, po prostu zawsze mam uśmiech od ucha do ducha i oczy jak ta gąbka z bajki 'sponcz bob' czy jak mu tam. :P jak odnaleźć boskiego mena, skoro nie wiem o nim nic? :(

Gość to co za pierdolety
po co chcesz go odnalezc skoro juz zrobilas z siebie kretynke? CHyba ze planujesz zestaw 2 w 1, kretynka+desperatka :D:D

Gość młoda ale fajna!
spiepszaj, fajna jestem z charakteru to nadrobie tą gafe interesującym dialogiem - sam zobaczy, że po prostu popadłam w chwilowy zachwyt. prezencje ma realnie nieziemską, chciałabym go poznać - zafascynował mnie totalnie.

Gość jak boski to w niebie szukaj
5 minut na światłach stał?

Gość młoda ale fajna!
tak, są takie śwlatła u nas w okolicy, gdzie dość długo świeci się czerwone. ;) chciałam zapytać, z jakiego miasta jesteś? :D

Gość młoda ale fajna!
możesz też powiedzieć jak masz na imię, na jakim przystanku mnie widziałeś(w jakiej okolicy) i kim jesteś z zawodu?

Gość myśliwy rydzz
szukaj go w lesie :classic_cool:

Gość provokejszyn jak nic
no oczywsisciem,ze jest to nierealne zebys go znalzal skoro totalnie nic o nim nie wiesz............daj se spokoj i zapomnij,albo zamieszkaj na tym przystanku ,moze on zawsze tamtedy przejzdza t0 go spotkasz.......