Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

co za......:O przeczytajcie

Polecane posty

wchodze dzis sobie na nk. podgladala mnie jakas anka, nie znam jej. weszlam w jej profil, w album ze zdjeciami i myslalam ze pi**** z krzesla!!!!!!!!!!!! miala dwa zdjecia z jakiejs imprezy:o na jednym z nich siedziala na kolanach i namietnie przytulala.... mojego chloapaka!!! opis byl " z kochanym damiankiem

ucielo mi temat:o na drugim zdjeciu on niosl a na plecach a ona namietnie calowala go w ucho:o podpis: nigdy nie zapomne tego wiecozrea dziekuje:*

z damianem je4stem poltora roku:o udusze go!!!!!!!1:o

Gość gorace lato i bikini
Nieźle :D Czyli Twój facet jedzie na dwa fronty :o Ściągnij te foty na dysk i mu je pokaż ;)

Gość niemcom dopinguje dzis
o jezuuuuuuuuuu :O:O a moze ona tez nie wiedziala o tobie moze wczesniej byla nieswiadoma ? badz twoj to ***** mial was dwie a teraz tamta specjalnie weszla na twoj profil bys widziala to co zobaczylas nie zazdroszcze sytuacji :O

Albo to stare zdjęcia i ona specjalnie chce was skłócić. Czasem prawda jest inna niz wygląda na pierwszy rzut oka. Jeśli Ci na nim zależy i sądzisz, że jemu na Tobie też to najpierw z nim pogadaj!

Gość facettttttt86
daj linka do jej nk :D

Gość anonimowoooo
facet by nie mial u mnie czegpo szukkac... bez wzgledu ile bylibysmy razem rok czy 10 lat spalony......!!!!!!!!! to swegorodzaju zdrada... jak pus\cza sie na imprezach z inna panna...:/ i caluje watpie zeby tylko w ucho bylo... ojj utnij mu jezor :D

damian jezdzi czesto do pracy, weeknedami nawet:o juz wiem jak wygladaja te jego weekendy. na tle tych zdjec jest jakies jezioro:o a ze mna skurwiel nigdzie nie chce jezdzic:o

Gość wymarzona
ale zauwaz,ze to tylko jej opisy,moze ona by chciala zeby tak bylo? Musisz jakos podstepnie podejsc chlopaka,nie atakuj go odrazu,ze widzialas te zdjecia,wymysl jakis plan dzialania,np,co tam slychac u ani czy jak jej tam jest,wiesz musisz go wziac pod wlos.

Gość facettttttt86
ja myślę,że to prowo ;)

jak mam to rozegrac:o od razu go wykasttruje:o

to nie prowo:o

Gość ughhh.... to podaj ten profil
ciekawi jestesmy solary :D

Gość facettttttt86
jak dasz adres do JEJ profilu, to uwierzę :P

sprawdz date dodania przez nią fotek moze to było przed tym zanim sie poznaliście i fakt musisz go podpytac o ta całą anke. sprawdz czy on ma ma w znajomych, jeśli tak tak to spytaj sie skąd ją zna i tez zasadnicze pytanie gdzieona mieszka? czy w wszym mieście czy okolicy czy gdzieś dalej? w sumie to głupia sprawa moze być i niepotrzebnie panikujesz... a jak on nie bedzie chciał nic gadac po prostu sama do niej napisz skąd ma te fotki z twoim facetem?

masz racje:o napisze do niej:o nie dam wam jej nk, bo to rozpowszechnianie bez jej zgody:o swinia nie jestem, poz atym znajac niektorych ludzi pewnie zle sie to skonczy:o dam wam jak sie wszytsko wyjasni

w zeszlym tygodniu dodala te zdjecia:o

no to zapytaj jej sie skąd ona zna twojego faceta? przyjzyj sie dokokładnie czy te fotki są aktualne (wygląd Twojego faceta) moze byc tez tak że to jakas jego była i w ten sposób chce was skłucić i koniecznie musisz pogadac z damianem

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ściągnij te zdjęcia albo screeny zrób zanim napiszesz bo panna usunie i co?

damian wroci o 20:o wtedy mu pokaze co i jak:o do tej anki napisalam skad zna damiana:o moze rzeczywiscie nic niwe wiedziala o mnie:o teraz wiem, dlaczego damian nie chcial wstawic zdjec ze mna na nk i usuwal wszystkie pinezki:o skurwiel

Gość hhiiiii
podaj mi adres profilu ;D

to,z e sa aktualne nie mam watpliwosci: ma na sobie koszule, ktora kupowal dwa miesiace temu i ma fryzure, ktora ma od niedawna:o

Gość facettttttt86
ale jednak ona musiała wiedzieć o Twoim istnieniu, ja nie wierzę w takie przypadki ;) chyba że jesteście z tych samych terenów.

eh no współczuje... nie stresuj sie i postaraj sie w miare spokojnie podejść do tematu jak ci odpisze to daj znać a te fotki skopiuj koniecznie, na wszeliki wypadek.