Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsddgfdfgdfg

Czy to objawy ciazy?

Polecane posty

Gość sdsddgfdfgdfg

Mam powiekszone, wrazliwe na dotyk piersi... miewam tak tylko przed okresem ale kojeny dopiero za ponad 2 tygodnie! Boje sie czytajac watki o objawach ciazy - czy myslicie ze to mozliwe zebym byla w ciazy? nigdy wczesniej nie mialam takich objawow... zrobilam test ale jest negatywny, do miasiczki jeszcze 2 tygodnie... co o tym myslicie???

Gość sdsddgfdfgdfg
jak uwazacie???

Gość olllkkkkkjjjj
skoro test neg to mysle ze to objaw owulki

Gość Msia26
A czy my jesteśmy jasnowidzami?

Gość Sabinkowaaa
i czego panikujesz masakra przeciez nie mialas miesiaczki wiec sie uspokoj orgaznim kobiety sie roznie zmienia wiec moze cos poprostu sie zmienia tylko a nie ciaza

Gość sdsddgfdfgdfg
jasnowidzami moze nie :) ale moze na tyle forumowiczow ktoras z was miala podobna sytuacje... mnie ona sie wydaje conajmniej dziwna! ... sprobuje jeszcze zrobic test po terminie spodziewanej miesiaczki,o ile jej nie dostane... jesli to objawy owulki to zwatpilam.. jak dlugo zyje nigdy mi sie cos takiego nie przydarzylo, normalnie miewam tak na 3 dni przed miesiaczka a nie 3 tygodnie przed :/ jak sciagam stanik mam tak wielkie i ciezkie, bolace piersi ze az nie wiem co sie dzieje... troche mnie to przestraszylo stad ten topik... ale jesli zadna z was sie nie spotkalam z taka sytuacja chyba mi nie pomozecie...

Gość sdsddgfdfgdfg
byc moze, ale czytalam ze takie objawy sa objawami ciazy i moze zaczelam sie wkrecac...

Gość rtgwg
I tak to jest jak małolaty się nie zabezpieczają a potem zawracają głowę durnymi pytaniami.Tak jesteś w ciąży!Zadowolona?

Gość sdsddgfdfgdfg
sluchaj no pomaranczko. Nie masz ochoty czytac, nie podoba ci sie - nie wchodz a malolata mnie nie nazywaj bo nie patrzysz mi w metryke, nic nie kaze ci sie wypowiadac jesli Cie denerwuje topik czy moje pytanie

Gość sdsddgfdfgdfg
a moje obawy bycia w ciazy biora sie z tego ze zazywam teraz leki, w ciazy chcialabym byc tylko nie wybaczylabym sobie gdyby przez leki cos stalo sie dziecku...

Gość rtgwg
Po cholerę się nie zabezpieczasz a potem panikujesz!

Gość sdsddgfdfgdfg
a kto ci powiedzial ze sie nie zabezpieczam?