Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jaja jak w karingtonach

Wiecie że zamkną Chomikuj.pl?

Polecane posty

krótko mówiąc to twórcy serwisu mają przesrane, wydawnictw i wytwórnie płytowe już szykują pozwy o łamanie praw autorskich, koniec ze ściąganiem :(, nawet PWN o ebooki się upomniało!

Gość zasmucony stulejarz
:classic_cool: kurcze a myślałem żeby iść tam do pracy :)

i ci co tam pliki trzymaja tez maja przesrane! czytalam na dobreprogramy.pl ze juz jakas firma ktora ma prawa do piosenek kukiza i malenczuka sciga ludzi i sklada pozwy do prokuratury przeciw ludziom co udostepniali ich utwory haha, a najlepsze pisza ze chomikuj.pl ma podwujnie miec przerane bo raz od tych firm co im proces wytocza o piractwo a dwa o zlamanie przepisow o ochronie danych osobowych bo udostepnili tym firmom mejle i ip uzytkownikow

Gość spotka cię za to Kara Mustafa
zamknąć to oni mogą drzwi do kibla, a myślisz , że matka twórców Chomika gównem karmiła i nie mają swoich prawników, którzy znajdą tyle kruczków prawnych, tam gdzie sprawa rozbija sie o kasiorkę i to niemałą , niema zmiłuj...

Gość skrecony papieros..
w sumie w dobie internetu wydawcy twórcymaja troche przerabane.Z jednej strony darmowa reklama,z drugiej spadek sprzedaży swoich ksiazek,plyt itp.

Gość bzdurna bzdura
ja mam tam konto i przychodziło mi o prawa autorskie przy moich własnych dokumentach itp.

Gość spotka cię za to Kara Mustafa
a co zrobić, jak ja sobie np kupię książkę, przeczytam i mam taki gest, niech sobie inni przeczytają za freee..........

Gość iluminaci to masoni
spadek sprzedazy jest dlaczego? dlatego ze sa zlodziejskie marze firm fonograficznych, zaiksow i innych takich. jakby plyty takie zwykle nie jakies tam super zajebiste serie limitowane, ale zwykle plyty kosztowaly 20 zl to by ludzie chetniej kupowali, bo woleliby miec oryginal swojego ukochanego artysty, a tak to ludzi nie stac po prostu. albo muza przez neta. jakby byla tansza to ludzie na bank wolelliby kupowac, ale tez - taniej spiracic.

Gość iluminaci to masoni
ale sluchajcie, chomika nie zamkna bo chomik jest TWOIM wirtualnym dyskiem. mozliwosc sciagania tego to inna bajka. ja mam tam pliki ktore zakupilam zupelnie legalnie. nie widze powodu, dla ktorego mialabym sie bac. to moj wirtualny dysk.

Gość dsfsdfsfdfdsdf
chomik dawno temu przeniósł się na Cypr, pozywać sobie mogą, ale nic z tego nie będzie 🖐️

Gość toby zrobili krzywdę wszystkim
jakby zamknęli chomika, nigdy bym nie miał Mein Kampf

Gość black sabbath...
iluminaci to masoni prawde mowisz,ale wiesz,ze najbardziej traca artysci,dlatego. wychodzi teraz tak malo dobrej muzy,powstaje tak malo swietnych zespolow. Nie oplaxca sie miec kapeli:)

Mi się wydaje, że jest to nie możliwe, ale czasem może się okazać realne.

Gość danp
Już trzeci raz "zamykają" :D

Gość iluminaci to masoni
jest malo swietnych zespolow? niekoniecznie. po porstu promowane jest gowno bo gole dupy sie sprzedaja lepiej niz ambitne brzmienia :)

Gość iluminaci to masoni
chociaz moze ujme to inaczej - to nie chodzi o to co ludzie kupuja, a o to co przemysl chce nam sprzedac. to jest tak jak z powiedzeniem ze klamstwo wiele razy powiedziane staje sie prawda, na tej samej zasadzie oni dzialaja - puszczaja nam sieczke i w koncu ludzie glupieja i zaczynaja wierzyc ze ta sieczka to kawal dobrej muzy i to lubia :)

Gość black sabbath...
czy ja wiem?w porownaniu do lat 70,80 czy 90 teraz ciezko o kilka dobrych plyt rocznie.Wiadomo,ze muza pomalu zaczyna zjadac swoj ogon,ale jest cos w tym,ze odkad mozna sciagac muze za darmo,muza zaczela byc po prostu gorsza.Nie we wszystkich przypadkach,ale w duzej ilosci.

Gość iluminaci to masoni
ale Ty chyba mowisz o mainstreamie, a poza nim tez jest przeogromny rynek, rozne nisze, rozne gatunki ktore nie sa grane w radio, a sa artysci ktorych tworczosc mnie oszalamia i z nog zwala. wspolczesni artysci.

Gość iluminaci to masoni
Tak, tak!! popieram to co napisałam przed chwilą :classic_cool:

Gość iluminaci to masoni
dlaczego sie pode mnie podszywasz, dziadzie? :D

Gość black sabbath...
mnie juz malo co fascynuje a troche plyt rocznie slucham

Gość iluminaci to masoni
Jak ktoś pisze że już nie robią dobrej muzyki to jest ostrzeżenie że pisze to stary zgred, pogódź sie z prawdą, prawda was wyzwoli :classic_cool:

Gość iluminaci to masoni
tylko co jest prawda? prawda przeciez jest zawsze relatywna, nie ma prawdy absolutnej

Gość iluminaci to masoni
Nie zgadzam sie

Gość iluminaci to masoni
Zmieniłem zdanie, jednak sie zgadzam

Gość iluminaci to masoni
z czym sie nie zgadzasz?

Gość iluminaci to masoni
juz wiem ze moj podszyw jest mezczyzna. pewnie prawiczkiem :classic_cool:

Gość zamknąć chomika, pewno
nie zamkną, może zmienią działanie. A swoja drogą , byłoby barbarzyństwiem odciąć ludzi, od takich mozliwości, dostępu do nagranych programów tv, naukowych, jakichs książek, które juz tylko w chomiku istnieją, skryptów dla studentów itd itd itd