Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb

Moja samoocena sięgnęła dna

Polecane posty

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb

Nigdy z nikim nie byłam, nikt się mną nie interesował. Obecnie wyrywa (a może i nie?) mnie dwóch facetów (no, właściwie to już jeden). Pierwszy jest naprawdę fajny, ale postrzegam go tylko jako kolegę. Drugiego natomiast poznałam przez internet , bo działa w jednej organizacji i spotkaliśmy się przy okazji organizowanego przez nas eventu poza miastem. Również nie jest zbytnio w moim typie, ale za to naprawdę inteligentny. Niestety po spotkaniu w realu jego zapał zgasł (raz czy dwa sypnął jakimś wymuszonym komplementem i zaproponował spotkanie takie na zasadzie "kiedyś"). Jestem zerem

Gość tania jania
tak bywa, pełno jest ludzi w podobnej do twojej sytuacji, masz bardzo niską samoocenę jeśli takie zdarzenie cię przybija, popracuj nad sobą

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb
Nie jestem jakimś strasznym paszczurem, ALE jeśli nikt ze mną nigdy nie chciał być (mam 20 lat) to coś znaczy...

na wartosc kobiety nie sklada sie tylko ilosc jej adoratorow. ja mam podobnie jak ty,ale za bardzo mi to nie przeszkadza. trzeba to gowniane zycie popchnac dalej. i nie przejmowac sie zbytnio, nie brac na powaznie.

Gość bezprocentowa
idz po wino ja mam swoje pouzalamy sie razem... a tak serio na kutasie swiat sie nie konczy sama wyje z samotnosci ale wierze mnie brakuje emocjonalnej wiezi mentalnego zwiazku tyle niby miałam i kazzde uleciało ... zbyt ufałam facetom ale Ty tym bardziej musisz bo wnosze ze jestes sporo młodsza ...dasz rade ja juz tylko mam nadzieje ze nie dotrwam menopauzy to bedzie masakra ;p

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb
Najgorsze jest to, że ten facet nie był nawet przystojny :O

Gość dodorodo
więcej wiary w siebie - głowa do góry i pewność siebie to już większa część sukcesu - powodzenia dziewczyny :) każda z nas ma jakieś atuty, które prędzej czy później docenią inni - tylko nie wstydźmy się tego kim jesteśmy, nie wstydźmy się siebie :)

Gość bezprocentowa
lepiej teraz niz po czasie ja w Twoim wieku byla zakochanna zaslepiona facet karmił mnie złudzeniami ...a wszystko okazało sie utopia zaufaj mi lepiej spalic na starcie niz ryczec na finishu

Gość wiesz co ?
ja mam 51 lat i jeszcze gorzej bylo ze mną niz z tobą ale mam dzieci mialam 2 mezow , paru facetow i niby nie jestem najgorsza ale cale zycie odstraszalam facetow (sama nie wiem czym), co prawda moje zycie erotyczne nie ogranicza sie do tych dwoch bylych mezow lecxz samotnosc mialam chyba zapisaną w gwiazdach. przyzwyczailam sie do tego. ty jestes jeszcze bardzo mloda, prawie dziecko i napewno zla passa minie, ale poradze ci cos, nie bierz pierwszego lepszego ktory na ciebie poleci bo nie warto. lepiej byc cale zycie samą niz mieć byle kogo z kim po jakims czasie nie bedziesz chciala byc bo jest do niczego.

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb
Masz rację, lepiej teraz niż później...

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb
wiesz co ? - dziękuję za miłe słowo ;) Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni. To nawet nie chodzi o to, że nikogo nie mam, ale o fakt, że nie mam nawet takiej możliwości. Nie jestem sama z wyboru, po prostu nikt mnie nie chciał

Gość wiesz co ?
tak jak mnie. z wiekiem mozna sie przyzwyczaić , ale dobrze pamiętam jak bardzo chcialam kogos miec i tylko odpadsy ludzkie zwracaly na mnie uwage ( a ja naprawde wyglądam jak człowiek), u mnie to był owczy pęd do faceta, byle tylko nie zostać starą panną i klęska na calej linii. ale nawet teraz strasze czyms ludzi , pracuje , chodze na imprezy z kolezankami i jakoś zawsze jestem na boku, ale nie narzekam, mozna tak życ szczególnie wtedy gdy się poslucha jakich mężów mają koleżanki. w moim wieku już czlowiek wie że są pijacy, zdradzający , bijący , oszuści, lenie itp. i wtedy jestem szczęsliwa że jestem sama, że się rozwiodlam i mam spokój dopiero teraz umiem docenic ten święty spokój, a kiedyś myuślałam " żeby tylko był, obojętnie jaki ale żeby był " nie warto.

Gość nickonicko2010
nie łam sie:) zastosuj strategie autosugestii,powtarzaj sobie wielokrotnie w ciągu dnia "będzie dobrze" ... http://www.skapiec.pl/#from41355

Gość upupupupupupup
upuppupuppuppp

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
cześć wszystkim.... 🖐️

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
cześć wszystkim.... 🖐️

Gość Ilona codziennie w solarium
Autorki i nie tylko:) Czytalam miliony razy, ze na powodzenie o wiele mocniej wplywaja cechy, zalety niz WYGLAD!!! Kobiety czesto bardzo przecietne, przy kości, niskie itd maja o wiele wieksze powodzenie niz atrakcyjne bo np maja poczucie humoru, swoim zachowaniem przyciagaj ludzi, maja jakis wewnetrzny blask, ktory przyciaga mezczyzn, sa usmiechniete i pogodne itd... Tak wiec skoro przyznalas, ze nie jestes pasztetem to moze wystarczy popracowac nad swoim ja? No i mozesz zawsze tez probowac poprawiac wyglad, fryzura, styl ubierania:)

Gość bbvbvcbvbvcvvvbcb
Codziennie się staram, ale wszystkie moje "wady" skutecznie powstrzymują mnie przed "działaniem" :( Kiedy widzę dojrzałą kobietę, z super figurą, a na dodatek piękną a potem przypomnę sobie, jak ja wyglądam to... :|