Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to nadalll

jak to rozegrac zeby tego nie spieprzyc, tylko zeby mu zalezalo jeszcze bardziej

Polecane posty

moje marzenie sie spelnilo..tydzien temu osobiscie poznalam faceta z ktorrym widywalismy sie 2 lata czasami gdzies na drodze itp. mieszka 200 km ode mnie...tutaj wpada raz na miesiac na tydzien . gora dwa na urlop do rodziny. jest starszy ode mnie o 7 lat, ja mam 19, imponuje mi on wszytskim. najpierw charakterem, jest bardzo inteligentny, zna sie na muzyce , filmach, sporcie, obrazach, aparatach,no praktycznie na wszystkim. do tego potrafi pogodzic prace ze studiami i swoja najwieksza pasja sportem ktory musi trenowac min. 4 razy w tyghodniu po 4 godziny a do tego zawody w ktorych startuje. no jak dla mnie ideal.:):) spotkalismy sie dopiero 3 razy. ale bylo super, strasznie mi prawi komplementy, mowi ze podoba mu sie moj charakter bo trzymam dystans i jestem troszke chamska ale w pozytywny sposob. moim wyglądem tez sie zachwyca chociaz ja mysle ze szalu nie ma. ;) byly to spotkania na luzie ale wczoraj zapytal czy jakby tu mieszkal czy chcialabym z nim byc, ... do tej pory mial dlugoletnie zwiazki za soba, ze starszymi kobietami. nie wiem co mu sie we mnie w sumie spodobalo no ale mniejsza z tym. nawet sie jeszcze nie calowalismy, o dziwo on nie naciska(czasem tylko jak na niego patrze i on to widzi to spewcjalnie oblizuje usta a we mnie sie wtedy gotuje ;).. w niedziele juz niestety jedzie i wraca za miesiac wczoraj mnie tylko objal kolezensko ale widac ze mu zalezy, dzwoni do mnie 3 razy dziennie i skoro w niedziele wyjezdza to jak go pocaluje w sobote np. to nie zepsuje wszystkiego? czy moze z takimi gestami powstrzymac sie do jego nastepnego przyjazdu zeby go przetrzytmac i zobaczyc czy mu aby napewno zalezy.. w ogole nie mam doswiadczenia z takimi starszymi facetami a zalezy mi zaj**iscie na nim.. :(

up :)

up.. :(

uwazam ze mozesz mu dac calusa jak najbardziej, dzieki temu nie bedzie mogl sie doczekac nastepnego spotkania, a jak mu nie dasz to moze pomyslec ze cie sie on nie podoba

Gość joaśka maślana
daj mu dupy...

Gość ewciussssssss
daj mu buziaka ale nic więcej... jak kocha to poczeka jak to się mówi ;)