Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczkka

wakacje w chorwacji, kto poleci lokal?

Polecane posty

Gość wczasowiczkka

planuję wybrać się w tym roku z chłopakiem do Chorwacji, koleżanka poleciła nam Poreć w Istrii i mielibyśmy możliwość odwiedzenia Wenecji ponieważ jest niedaleko, niestety lokal który nam poleciła jest juz zarezerwowany aż do września a chcielibyśmy jechać w sprawdzone miejsce, może ktoś na forum był w tym miasteczku i poleci nam jakąś prywatna kwaterę blisko morza?

Gość takia wiedza jest na wagę złot
i ja np ci nie powiem, bo za duza konkurencja bedzie :o

Gość wczasowiczkka
up

Gość o jezu Istria?
czyli polnocna Dalmacja. Beznadziejne miejsce. Najlepiej zjechac na dol, w okolice Dubrownika lub przynajmniej za Split. ew. jakas wyspa - polecam Hvar......Wiem co mowie - bylam kilka razy. Pn a Pd to dwie rozne bajki, na poludniuj jeset przepieknie bez porownania.

Gość o jezu Istria?
i kiedy planujecie jechac? Bo ja zawsze jade bez rezerwacji i wybieram to co mi najbardzije pasuje...

Gość wczasowiczka w Chorwacji
Ja byłam w Porecu w zeszłym roku, ale my mieszkaliśmy w hotelu. Bo ta część, gdzie są plaże i hotele jest ok. 5 km od miasteczka. Nie przypominam sobie plaż w samym Porecu. Samo miasto bardzo się mi podobało.

Gość ja bylam w omis na prawde supe
super bylo.za oierwszym razem mielismy zarezerwowany pokoj a innym pojechalismy w ciemno i pytalismy po domach czy nie maja wolnych pokoi i trafilo nam sie.Popatrz w necie jest pelno ofert

Gość o jezu Istria?
http://www.cro.pl/index.php Polecam Ci to forum, znajdziesz tu wszystko - sama korzystalam. Mnostwo kontaktow itd. pzdr

Gość pociesze cie chyba
ja byłam rok temu na Istrii w Puli Istria to najpiekniejszy region Chorwacji ale...i najdrozszy Tam turystyka nastawiona jest raczej na bogatych sasiadów z Włoch W tym roku jade w region kvarner Troche taniej i spokojniej .Niestety nie polece zadnej kwatery ale Istria jest cudna i to był dobry wybór jak na pierwsze wczasy Pozdrawiam

Gość o jezu Istria?
http://www.cro.pl/index.php Polecam Ci to forum, znajdziesz tu wszystko - sama korzystalam. Mnostwo kontaktow itd. pzdr

Gość wczasowiczkka
planujemy od 20 do 25 sierpnia

Gość wczasowiczkka
planujemy 20 do 25 sierpnia

Gość wczasowiczkka
20 do 25 sierpnia

Gość wczasowiczkka
up

Gość o jezu Istria?

Gość wczasowiczkka
up

Gość o jezu Istria?
e tam nie sluchaj. prosze - jedz na poludnie. Jesli chodzi o podane przez Ciebie daty to jedz spokojnie w ciemno. Tam stoja przy ulicy z kartkami - ile za ile apartamentow, nie ma sensu rezerwowac jak mozna wybrac samemu. lokali jest do wyboru do koloru. Np ja mieszkalam niedaleko miejscowosci Omis - za 30 euro w apartamencie, na Hvarze za 45 - na wyspach jest drozej, Ogolnie pod koniec sezonu spokojnie cos znajdziecie, a domy sa tylko nad morzem.

Gość gość
A dla dwóch rodzin ?