Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocicaaa

Czy tylko ja mam normalnego męża na tym forum?

Polecane posty

Gość jacekkkk
ja też mam normalnego męża .. dzieci nie mamy co prawda ale i tak jest słodki

Gość kocicaaa
to super Asieńka:) jasne ze mam nadzieje ze to nie zmieni za kilkanaście lat ... oby

Mój małżonek jest chyba odbiciem partnera Energicznej .......... tylko wzrost nie zgadza się:p a już pomyślałabym ................ :D

kocica, mój mąż jest taki sam- zawsze mogłam na niego liczyć, w każdej sytuacji. Jesteśmy razem 15 lat i wydaje mi się że z biegiem lat kocham go coraz bardziej, mamy trójkę dzieci ,które uwielbia,jest wspaniałym ojcem. Ktoś napisał że to ideał - nie.., ideałów nie ma, po prostu jest dobrze wychowanym facetem,dla którego takie wartości jak rodzina są najważniejsze. Mogę tylko za to podziękować mojej teściowej( wspaniałej kobiecie) ,odwaliła kawał dobrej roboty!!

kocica, mój mąż jest taki sam- zawsze mogłam na niego liczyć, w każdej sytuacji. Jesteśmy razem 15 lat i wydaje mi się że z biegiem lat kocham go coraz bardziej, mamy trójkę dzieci ,które uwielbia,jest wspaniałym ojcem. Ktoś napisał że to ideał - nie.., ideałów nie ma, po prostu jest dobrze wychowanym facetem,dla którego takie wartości jak rodzina są najważniejsze. Mogę tylko za to podziękować mojej teściowej( wspaniałej kobiecie) ,odwaliła kawał dobrej roboty!!

Gość bellusia
do autorki topiku: ja mam podobnie z tą różnicą, że jest zmierzły - wiele rzeczy mu przeszkadza i komentuje, że to, że tamto. Czemu tak, a nie tak, powinnam tak, bo ty zawsze... itp To mnie wyprowadza z równowagi i teraz np. 2 dzień nie rozmawiamy. Poza tym też robi wszystko przy dziecku, sprząta itp. i np. moja mama uważa, że jest idealny - który chłop by robił to, to i to...

Gość rosomak
do autorki postu. W polsce jest coś ok 40 ml ludzi uprawnionych do głosowania ok 30, Jeżli założyć że połowa to kobiety to jest około 15 milionów par. Oczywiście to wszystko teoria. Na tym forum jest ok 14 000 tematów, a więc 0,001 czyli promil. Podobne 2 promile to już pijany. I taka jest moja odpowiedż. Jak na razie wszystko w normie, patologi nie ma jest tylko głupota. A tobie autorko gratuluję wzorowej postawy i obywatelskiego zaangażowania w utrzymaniu na przyzwoitym poziomie podstawowej komórki społecznej, wolnej od skrzywień psychicznych. W nagrodę otrzymacie obywatelko te oto słowa..." ".... I ŻYJCIE DŁUUUUGO I SZCZĘŚLIWIE I PEWNIE O DZIECI SAMI SIĘ POSTARACIE BEZ POMOCY TYCH TRZECICH....."

Gość zaraz wracam
Mąż autorki sprząta i pilnuje dzieci. Moż też ma jakąś kochanicę na boku? Musi mieć jakąś skazę na osobowości.

Gość kocicaaa
nie ma kochanicy, nie lata sam po mieście nie szuka wrażen z kolegami, razem wychodzimy... nawet jak by chciał miec romans nie ma czasu bo po pracy jest w domu z nami zawsze musicie sie doszukiwać jakiegoś "ale" taka natura kobieca...

ja tez sie ciesze ze mam takiego faceta:) tyle co sie nacierpialam w poprzednim zwiazku to teraz mam raj na ziemii:)

Gość kocicaaa
może jest taki opiekuńczy bo jest starszy ode mnie

Gość jskja
Zazdroszczę w pozytywnym sensie tego słowa. Niestety mój jest zupełnym przeciwieństwem dlatego rozwód tuż tuż.

Gość kocicaaa
razem jestesmy 4 lata, a po ślubie 2,5 prawie:) po miesiacu znajomości wiedzialam ze bedzie moim mezem a po 6 ms sie oświadczył

Gość lady niuńka****
Ja też mam super męża. Jest ode mnie starszy o 11 lat. Jesteśmy razem od 3 lat a małżeństwem od roku. Jest Kochający,troskliwy. Pomaga mi w domowych porządkach, myje okna. I to wszystko sam z siebie,aż mi nie raz głupio. Ponadto jest pracowity,był czas że miał 3 różne etaty. A do tego jest 100% kochankiem.

Gość kocicaaa
no moj jest o 9 lat:)

Gość kocicaaa
tylko jest mały problem, bo mnie nie podnieca :(

Gość kocicaaa
hahaha ktoś sie podszywa :) wlasnie kochankiem jest super!

Gość lady niuńka****
a mnie mój podnieca i to bardzo. jest taki dojrzały i męski. Miodzio:-) I może zabrzmi to troszkę niewiarygodnie,ale jako pierwszy doprowadził mnie do orgazmu. Bo nie jest egoistą patrzącym tylko na swoje potrzeby. A czemu Cie nie podnieca?

Gość kocicaaa
ide na spacerek z sykiem) zajrze to pozniej

brawo za topik!!! juz sie balam ze same zwyrodnialce na tym swiecie zyja :) moj moze nie jest jeszcze mezem, ale znamy sie juz dlugo dlugo fakt, jest burdelarzem. wszedzie rozrzuca swoje ciuchy jak sie przebiera. od sypialnie, po garderobe salon i lazienke. ale gdy widzi ze ja juz nie nadarzam ze zbieraniem rzeczy po nim. to ten staje na srodku mieszkania "KOCHANIE! ROBIMY DZIEN SPRZATANIA! WSTAWAJ SZYBCIUTKO HOP HOP HOP!" i on lapie za odkurzacz, mopa, zmywa, kibel szoruje :) ale tak to, blagam was, traktuje mnie jak ksiezniczke, czasem ponarzeka sobie na mnie a potem machnie reka, da buziaka i zyjemy dalej ;-) te wasze problemy z zalegajacymi smierdzielami na kanapach ktorym wszystko trzeba podac to jakis absurd.. przed slubem tez tacy byli??? naprawde slub az tyle zmienia??? to ja zostaje w wolnym zwiazku :) bede ksiaznieczka z burdelarzem, ktory sam zaczyna sprzatac przez 3h :D

Gość co za kretynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Wpadkę Komorowskiego zauważył dziennikarz "Dziennika" Mikołaj Wójcik. Od razu podzielił się tym na Twitterze. - Prezydent-elekt mówi, że w tablice upamiętniającą ofiary w Smoleńsku będzie wkomponowany orzeł, i tu uwaga, "znaleziony na POBOJOWISKU" pod Smoleńskiem - napisał dziennikarz.

Gość nożeszkurwamać
ja jestem normalnym kurwa mężem!!! bije żone raz w tygodniu!!! niedużo, jeden celny strzał wystarczy żeby wiedziała gdzie jej miejsce i nie pieprzy mi bzdur

mój facet nie zmienił się po ślubie,jeszcze bardziej się stara. Jedyne czego nie potrafi to gotować,ale i tego chce się nauczyć:-)

Gość witam na forum
Ja też mam super męża. I brawo za topik! Wreszcie jakaś normalność do której tęskniłam :) Mój mąż jest wspaniały. Kocha naszego synka, pracuje i dba o dom. Codziennie wieczorem pół godziny czytania bajek do snu. Uczestniczy czynnie w życiu domowym, bo sprawia mu to przyjemność. W nosie ma wyjazdy integracyjne wychodząc z założenia, że w pracy styka się jednak z przypadkowymi ludźmi, a rodzina to rodzina :) Czy jest idealny? Nie. Nie potrafi gotować, ja lepiej sprzątam no i oczywiście bardzo głośno ogląda mecze! Pozdrawiam

Gość kocicaaa
przyznam że moj mąż jest trochhe pedantem dlatego bałagan nam nie grozi:) gotować umie ale nie ma takiej potrzeby co do starań to po ślubie jeszcze bardzie dba i sie stara a czego nie znosi robić? Prasować ! to za nic nie zrobi hehe