Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnanhfysigfb

dziś facet powiedział mi

Polecane posty

Gość mnanhfysigfb

wiesz co mi się w Tobie najbardziej podoba? Kurze łapki kiedy się uśmiechasz... kocham te Twoje kurze łapki.... kuźwa zatkało mnie komplement no po prostu!! dla wyjaśnienia mam 28 lat a on 27 co za czasy

Gość misiupysiu67
no straszne naprawde

o co Ci chodzi, pewnie chciał dobrze a kobieta jak kobieta zawsze swoją teorię dorobi.. Dla niego jesteś piękna taka jaka jesteś, pewnie o to mu chodziło,chciał to podkreślić mówiąc, że nawet Twoje kurze łapki mu się podobają. Trochę nie trafił, ale Nie ma się na co obrażać :D

to dobrze , dostrzega w Tobie piekno , którego ty nigdy nie zauważałaś , jest oryginalny i prawdopodobnie kocha Cie za to, jaka jestes naprawde ;) powinnaś się cieszyc :)

Gość ghvcfqdwhydgu
co to sa kurze lapki??

A mój mi kiedys powiedział ze mam płaska dupe i chciałaby zebym miała taka jak Jenifer Lopez :D Moje koleżanki odchudzaja tyłki i odmawiaja sobie wszystkiego zeby sie odtłuscic a ten mi wyskoczył z takim tekstem :D

A mój mi kiedys powiedział ze mam płaska dupe i chciałaby zebym miała taka jak Jenifer Lopez :D Moje koleżanki odchudzaja tyłki i odmawiaja sobie wszystkiego zeby sie odtłuscic a ten mi wyskoczył z takim tekstem :D