Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niepewna jestem

Chciał się bawić ... czyzby mu się odmieniło ?

Polecane posty

Gość niepewna jestem

Poznałam za pośrednictwem internetu pewnego faceta (on ma 30 lat a ja 25). Na początku przez ok. 2 tyg rozmawialiśmy przez gg, potem doszło do spotkania. Podczas naszych pierwszych rozmów on pwoiedział mi, że raczej nie chce się ustatkować..że chce się jeszcze pobawić ... ja znowu powiedziałam mu, że nie szukam przygód i zabawy. Ale nie kończyliśmy znajomości, bo fajnie nam się rozmawiało. Pewnego dnia przyszedł do mnie ... przez 3 takie wieczory wszystko było "niewinne" ... ale ostatnio trochę nas poniosło jednak nie doszło do seksu. Ja od poczatku wiedziałam, że on szuka jeszcze rozrywki ale ... trochę dziwnie się zachowuje ... np. bardzo często pisze mi smsy w których pisze co akurat robi ... teraz wyjechał i napisał żebym się nie martwiła bo doleciał na miejsce ... cały czas wyczekuje mnie na gg i jak tylko zobaczy że się pojawiam to od razu zagaduje i zawsze rozmawiamy bardzo długo ze sobą. I tu moje pytania do Was ... czy tak zachowuje się facet, który chce tylko się zabawić ? ... Czy przez te nasze kilka spotkań i godziny rozmowy przez sieć mógł zmienić zdanie odnośnie tej zabawy ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować