Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzywaManiaX1978

Problem z erekcją po 40-tce?

Polecane posty

Gość KrzywaManiaX1978

Mój facet ma problem z erekcją. Mówil, że mnie pragnie i go podniecam. Ale czy to prawda, skoro są te problemy?

Prawda, może tak być. Może monotonia? Chyba czas na jakieś urozmaicenia. Może parę pieprznych smsów, odrobinę perwersji, lekko wyuzdana bielizna, zwiewna sukienka bez majtek itd.

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie ma jak plener

Gość Gutr4r5e3ed
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Erekcja wrocila.

Gość niektórzy mają ten problem
jeszcze wcześniej,przed 40,mój ex chłopak miał ekstra formę a jak kiedyś już dawno po "chodzeniu" umówiliśmy sie na sex,to spanikował,myślę ze ma problemy z potencją i dlatego...:(

Gość lamanija
pewnie jak miał się skompromitować to odpuścił

Gość romek69
dla mnie ten problem to już historia. to wszystko dzięki temu, że odważyłem się pójść z tym do lekarza. ten przepisał mi Maxigrę Go i dzięki niej mogę normalnie uprawiać sex. Moja żona jest zadowolona, ja też. Jak chcemy seksu to kilkanaście minut przed żuję Maxigrę Go i mam pewność, że wszystko się uda.

Gość noshame
No niestety faceci tak mają, że w pewnym wieku sprzęt zaczyna szwankować. Ale to nie koniec świata. Zawsze może łykać iqman i sprawność powróci. Może podpowiedz mu, tak naprawdę dużo facetów łyka jakieś tabsy tylko się nie przyznają bo im głupio. Ale nie ma się czego wstydzić.