Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziareczek22

mój chłopak nie chce się kochać:(

Polecane posty

Gość madziareczek22

Jesteśmy razem od ponad roku, obydwoje mamy 20-kilka lat, kochamy się, często się widujemy, mamy wspólne plany na bliższą i dalszą przyszłość ale....nie uprawiamy sexu :( Wiem, że mu się podobam, pociągam go, że mnie pragnie, często spędzamy razem noc ale do niczego więcej nie dochodzi :( Rozmawialiśmy na ten temat i stanęło na tym, że musimy zdecydować się na jakiś konkretny termin i po prostu to zrobić ( obydwoje po raz pierwszy) ale od tamtej rozmowy minęło już dużooooo czasu a nic się nie zmienia. Kurcze, nie chce na niego naciskać, wolałabym żeby to wynikało z jego potrzeb niż moich nacisków.... Czy może Ktoś z Was był w takiej sytuacji i pomoże mi zrozumieć dlaczego on nie chce się ze mną kochać ? Dodam, żę jestem atrakcyjna i dbam o siebie. Jego obawy z pewnością nie wynikają też z wiary.

Gość a dlaczego
nie ma to wynikac z Twoich potrzeb???? Przeciez masz tez potrzeby...ktore Twoj facet powinien zaspokoic. Dlaczego go nie uwiedziesz?? Moze sie wstydzi i wtedy byloby mu bardzo milo!!

Gość a dlaczego
nie ma to wynikac z Twoich potrzeb???? Przeciez masz tez potrzeby...ktore Twoj facet powinien zaspokoic. Dlaczego go nie uwiedziesz?? Moze sie wstydzi i wtedy byloby mu bardzo milo!!