Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem-sasiad morduje mi koty

Problem-sasiad morduje mi koty

Polecane posty

Gość Problem-sasiad morduje mi koty

mam problem z sasiadem. Nie cierpi zwierzat, tym bardziej kotow. przeszkadzaja mu same w sobie. 2 tygodnie temu powiedzial ze sie ich pozbedzie i 3 dni po tym zniknela kotka a przedwczoraj kocurek. dzisiaj sie pytalismy go czy nie widzial ich moze a on najpierw powiedzial ze nie wie o jakie koty chodzi a potem dodal ze zrobil z nimi porzadek i mamy to zglaszac gdzie chcemy. Dobrze wiem ze czuje sie bezkarny, bo nie mamy ani swiadkow ze koty skrzywdzil ani zadnych dowodow. co tez znaczy ze nie moge isc na policje bo nie mam z czym. No przeciez nie moze tak byc ze chlop zabija zwierzeta czy pozbywa sie w jakikolwiek inny sposob i nie spotyka go za to kara:[

Gość jhgdfjkghdfjlg
nagrywajcie rozmowy z tym zwyrodnialcem-nagrajcie jego przyznanie się do winy, uprzedźcie dziada że to wy jesteście prawnymi właścicielami tych kotów, i jak któreś z nich będzie zakatowane zwyrodnialec będzie odpowiadał, jak macie kase wszczepcie kotom mikrochipy i wynajmijcie detektywa, który prześledzi zwyrodnialca co wyprawia on z kotami

Gość jhgdfjkghdfjlg
nagrywajcie rozmowy z tym zwyrodnialcem-nagrajcie jego przyznanie się do winy, uprzedźcie dziada że to wy jesteście prawnymi właścicielami tych kotów, i jak któreś z nich będzie zakatowane zwyrodnialec będzie odpowiadał, jak macie kase wszczepcie kotom mikrochipy i wynajmijcie detektywa, który prześledzi zwyrodnialca co wyprawia on z kotami

Gość jhgdfjkghdfjlg
jebana kafeteria:O