Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IpaSSS

Moi rodzice wtrącaja sie w moje zycie

Polecane posty

Gość IpaSSS

Mam roczne dziecko nie jestem związana z ojcem tego dziecka. Moi rodzice wtrącają się we wszystko co mam robić jak je ubierać dosłownie wszystko a najgorsze jest to ze zakazują mi się spotykać z moim dotychczasowym partnerem jestem dorosła kobietą. Nie podoba w nim się to że pracuje w tzw " tartaku" jego ojciec jest alkoholikiem a on sam zarabia na siebie... dodam jeszcze ze znam go od dziecka :( Co mam robić pomóżcie ( rozmowy nie pomagają)

Gość ytytrytryt
Mieszkasz na utrzymaniu rodziców i to oni zasady ustalają. Wyprowadż się a będzie mogła decydować o swoim życiu bo póki co, to nie ma szans. .

Gość IpaSSS
Chcem się wyprowadzić ale matka straszy mnie że jak to zrobię to zabierze mi dziecko i zostanę sama...

O kurcze powiem ci trudna sprawa... tak to jest kiedy mamuśka uważa się za najmądrzejsza na świecie... niby jak ma ci zabrac to dziecko??? Dziewczyno postaw się , spróbuj odważ , masz prawo przeżyc życie po swojemy i uczyć się na własnych błędach. A tym bardziej to że masz dziecko nie oznacza ze już ci się nic od życia nie należy . Pozdrawiam cie trzymaj się dzielnie

Gość IpaSSS
Postawiłam się i teraz mam przechlapane w domu... Matka cały czas się na mnie drze a ojciec straszy mnie że mnie pobije jak mnie z nim zobaczy :(:(