Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikiaaa

zdradzilam - co dalej.

Polecane posty

Gość mikiaaa

Wiem ze padna ostre słowa pewnie ale nie boje się krytyki. Zdradziłam chlopaka po 1.5 roku zwiazku. Kocham go i żaluje tego okropnie. On o tym wie. Dał mi szanse . Ale czy to ma sens ? Pomożcie prosze

Gość rzeklbym ze
popsulas wszystko

Gość rzeklbym ze
ta rana nigdy sie nie zagoi i tylko wiecej podejrzen bedzie - to nie ma najmniejszego sensu

Gość mikiaaa
Ja sie sama nie przyznalam doszedl do tego wchodzac na moje gg i piszac z kolega ktoremu sie wyzalilam. Wiem ze jego to boli bo mnie tez ale to on sam chcial dalej sprobowac ze mna byc.

Gość ibibn
z kim to zrobilas i dlaczego?

Gość ytytrytryt
Same sprzeczności w tym co piszesz. Po pierwsze twierdzisz, że kochasz a zdradziłaś to jedno a drugie powiedziałaś mu a tym a on ci wybaczył a ty jeszcze się pytasz na forum, czy to ma sens. Dziwne. Jakbyś sama szukała pretekstu do rozstania. Odnoszę wrażenie, że nie kochasz go i nigdy nie kochałaś. Tak młody staż bycia razem a tu zdrada i jeszcze pytania, czy to ma sens. Odpowiem: Nie ma najmniejszego sensu bo nie kochasz swojego faceta, nie jesteś z nim szczera, przyprawiasz mu rogi i jeszcze zastanawiasz się czy z nim być, czy nie. Będzie lepiej jak się rozejdziecie bo szkoda faceta i po co masz być z kimś kogo nie szanujesz.

A wróć Ty dziecko do książek :) chociażby w tym okresie wakacyjnym:)