Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieBecia

Nosz kuffa jego mac..

Polecane posty

Gość TakaSobieBecia

Ej..:P mam chlopaka i ostatnio wbilam sie na jego Gadu Gadu, czytalam archiwum i wyczytalam tam ze umowil sie z dwoma laskami oczywiscie w innym terminie, jedno spotkanie juz mial (wiem o tym bo gadalam mu ze o tym wiem bo czytalam, wkurzyl sie na mnie ostro ale zapewnial mnie ze to tylko byla dziewczyna jego kolegi i ona ma wszedzie wtyki i ma cos mu tam zalatwic, no ale gdyby nie bylo pisal jej ze nie ma dziewczyny i zawsze chcial sie z spotkac tylko chodzila z jego kumplem...;/) druga laska to jakas co wlasnie skonczyla studia medyczne...umowil sie z nia na wakacje konkretnie nie pisalo tam kiedy ale wiem ze umowi sie z nia wtedy kiedy ja pojade za granice do rodziny w odwiedziny..No normalnie jaja to mu chyba urwe zanim wyjade i zabiore je ze soba. A teraz do niego dzwonie i slysze jak mu non stop wiadomosci przychodza na gadu (jego znajome na gadu to same laski) a jak ja chce z nim popisac na Gadu to mowi mi ze teraz nie ma czasu, nawet teraz patrze ze nie ma go na Gadu i pewnie siedzi na niewidocznym bym czasem ja do niego nie napisala. Nosz cholera jasna. Dosc juz mam tego. To ja dla niego zrezygnowalam ze wszystkiego (koledzy, kolezanki) taki zazdrosny byl ze z kims pisze a on do cholery moze sobie pisac z kim chce ? I jeszcze sie z nimi umawiac ? NO nie moge centralnie nie moge :( Ale sie rozpisalam, oh... ;) ale mam nadzieje ze chociaz jedna osoba to przeczyta i mnie zrozumie ;)

Gość TakaSobieBecia
Nosz niech ktos cokolwiek napisze bo swira dostane zaraz

Gość TakaSobieBecia
No i.... ?????????? Wezcie wejdzcie tu na moment i napisze mi cos do kuffy nedzy :(

Gość to tylko ja... cały ja
Jak chcesz o tym chwile porozmawiać to odezwij się na gadu. - 23978828