Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszeodpowiadac

Seks

Polecane posty

Gość Proszeodpowiadac

Witam, mam do Was pytanie. Mam 17 lat, jestem prawiczkiem, cały czas zastanawiam się czy nie lepiej znaleść dziewczyne na jeden numerek i mieć to za sobą, czy czekać na odpowiednią. Nie jestem jakimś brzydalem, ale boje się opcji, że moja przyszła kobieta stwierdzi "jesteś za mało doświadczony, sorry " Chciałbym także poznać pare "ruchów" , żeby móc w pełni zadowolić kobiete. Nie wiem, może znalezienie kobiety na szybki sex, jest lepszym wyjściem? Nabiore doświadczenia? Czy poczekać na tą kobiete i zrobić to z miłości. Dodam, że naprawde pragnę seksu, z dnia na dzień jest coraz gorzej. PS: Dzięki za mądre odpowiedzi, a za głupie też, przynajmniej się pośmieje.

Gość ytytrytryt
Szczerze, to obojętnie z kim ten pierwszy raz jeśli chcesz po prostu mieć to za sobą, ale radzę po prostu poznać jakąś z kimś będziesz i z nią uprawiał seks i się uczył i doskonalił w tym. Co ci da przespanie się raz z jakąś panienką? Jedynie tylko to, że będziesz wiedział jak to jest, ale pojęcia o seksie nadal nie będziesz miał więc lepiej po prostu poznaj jakąś bliżej i z nią bądż i z nią się kochaj.

Gość Proszeodpowiadac
No wiesz, takie łatwe to nie jest, dobrze by było mieć przyjaciółke, taką z którą mógłbym uprawiać seks. Niestety ciężko o takie ;/ Ale dzięki za radę, pozdrawiam!

Gość poczekajjjj
mlody jestes, wszytsko prezed Toba:-P

Gość Proszeodpowiadac
Prosze jeszcze o jakieś wypowiedzi

Gość dziewczyna na kafe
Wyluzuj, przecież masz ledwo 17 lat :o

Gość Mam problemjird
jak zrobisz to z byle kim bedziesz zalowac jak poznasz ta ktora pokochasz ale to twoja decyzja

Gość Maniusiowataaaa
Zdecydowanie z milosci :) Kazdy czlowiek potrzebuje czules ale nie musisz z byle kim bo ta czulosc jest wtedy ina

Gość No właśnie dobre pytanie
Jak według kobiet młody chłopak ma sobie radzic z seksem? aby mu ta przyszła nie wyrzucała że .....,(wiadomo) przecież popęd robi swoje, a nie każdy poznaje tą właściwą od razu, samogwałt to nie jest rozwiązanie, u wielu odpada...... no jak? przecież to natura zadecydowała o naszych potrzebach.