Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka marynka

Jak pozbyć się laktacji?

Polecane posty

Gość katarzynka marynka

Moje dziecko odrzuciło pierś. Possie tylko raz w nocy. Problem w tym, że muszę odciągać i tego pokarmu jest cholernie dużo. Jak się całkowicie pozbyć laktacji???

Gość katarzynka marynka
Żadna mi nie pomoże?

Gość mamuska82
trzeba pojsc do lekarza po tabletki na wypalenie pokarmu:)

Gość katarzynka marynka
Czyli sam nie zaniknie :(

Gość mamuska82
hmmmmmmmm zniknie jesli sie nie bedzie przystawialo dziecka do piersi a odciagalo tylko laktatorem ale to potrwa ok 3 tyg zanim zaniknie....

gdy mój synek przestał ssać pierś, z każdym dniem mleka było coraz mniej, raz odciągnęłam, a później już mi się nie chciało, i samo z czasem zanikło i bez żadnych bóli, zapaleń itp

Gość katarzynka marynka
Moje tylko ssa w nocy, ale to na śpiąco góra 5 minut. Czyli wogóle nie może ssać piersi, żeby pokarm się nie robił???

Gość mamuska82
jesli masz duzo pokarmu to raczej tak no i trzeba bardzo malo pic...

Ja tez nie mogłam karmić naturalnie, mały ma 3,5 miesiąca a kiedy przycisnę pierś to dalej mi troche pokarmu wylatuje :/ Słyszałam że leki na przepalenie pokarmu są strasznie silne a poza tym lekarze nie chętnie je wypisują... Kiedy oznajmiłam lekarzowi że mały nie chce jeść z piersi ten na mnie wręcz NAWRZESZCZAŁ twierdząc że na pewno nie umiem go prawidłowo przystawić. Stwierdził również że robię wielką krzywdę swojemu dziecku więc o przypisaniu leków nie było mowy. Nikt nie liczy się z tym że matka może mieć za mało pokarmu...

Ja tez nie mogłam karmić naturalnie, mały ma 3,5 miesiąca a kiedy przycisnę pierś to dalej mi troche pokarmu wylatuje :/ Słyszałam że leki na przepalenie pokarmu są strasznie silne a poza tym lekarze nie chętnie je wypisują... Kiedy oznajmiłam lekarzowi że mały nie chce jeść z piersi ten na mnie wręcz NAWRZESZCZAŁ twierdząc że na pewno nie umiem go prawidłowo przystawić. Stwierdził również że robię wielką krzywdę swojemu dziecku więc o przypisaniu leków nie było mowy. Nikt nie liczy się z tym że matka może mieć za mało pokarmu...