Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda 31tydz

wyjazd 31 tydz

Polecane posty

Gość magda 31tydz

witam wszystkich! Jestem w 31 tyg ciąży i zastanawiam się nad wyjazdem nad morze. Mamy ok 340 km drogi samochodem. Wiadomo, że ciąża to nie choroba ale kiepsko znosze podróże i nadal męczą mnie mdłości, poza tym jestem często osłabiona, i niestety mam anemie. Biore żelazo w tabl zapisane przez ginka. Jutro zreszta mam wizyte to rownież zapytam o wyjazd. Z jednej strony chciałabym wyjechać bo mam też 3,5 rocznego synka który uwielbia morze a za rok nie wiadomo czy z drugim maleństwem uda sie wyjechać, ale obawiam sie tego wyjazdu bo to już 31 tydz będzie i daleka trasa no i ciągle taka osłabiona przez ta anemie jestem więc prosze doradzcie co mam zrobic? pozdrawiam

ja jestem w 30tc i za 2 tyg moglabym tez jechac nad morze ode mnei to kolo 500km ale nei jade :/ nie czuje sie na silach :( a tobie tez bym odradzila jak nienajlepiej sie czujesz :/ zalezy w jakich warunkach chcesz jechac ja np gdyby pociagiem to tak ale samochodem juz nie :/ tez mam drugiego urwisa co lubi morze ale mimo wszystko nie jade, pojedzie sam z tata

a ja bym pojechała nawet teraz gdy jestem w 33 tc jesli oczywiscie nie ma przeciwskazań:)

Gość ciezarowkaa25
a ja bym wolala zorganizować drugiemu czas na miejscu - wyjazd na jakiś basen otwarty w pobliżu i inne atrakcje - niechciałabym żeby sam pojechał z tatą a ja bym chyba niebyła na siłach - jestem teraz w 23 tc ale sama się niezdecydowałam nawet teraz jechać bo słońca unikać, kąpać się nie, spać sie mi chce często i wogóle sam stres żeby nic się niewuydarzyło złego podczas tego wyjazdu

Ja lecialam z Hiszpanii, gdzie mieszkam , do Polski na wakacje w 26 tygodniu, wracalismy po miesiacu , wiec juz w 30 tyg. Dodatkowo to byla moja 3 ciaza, wiec jechalam z dwojka malych dzieci, bylo super, spedzilismy cudowne wakacje. Dziewczyny, nie przesadzajcie, ciaza to nie choroba i mozna normalnie podrozowac!!! :):)(chyba, ze sa jakies powazne przeciwskazania medyczne)

ja jestem w 28 tyg ciązy i tez chce wybrać sie nad morze i tez mam poważne wątpliwości pomimo tego ze czuje sie naprawdę super! pytalam lekarza o wyjazd i nie wyrazil aprobaty ale tez nie rozradzil i sama nie wiem co mam robic

Gość akrylik
a nie mozesz wyslac meza z synem, a do siebie zaprosic mamusie i zostac w domu? przynajmniej odpoczniesz