Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospodyniiii

Ile wydajecie srednio w miesiacu na samo jedzenie???

Polecane posty

Gość gospodyniiii

U nas na 3 osobową rodzinę (2 dorosłych i 3-letnie dziecko) na samo jedzenie idzie średnio 1000-1100zł + 300zł - chemia Czy Wy tez tyle wydajecie? czy ja po prostu jestem rozrzutna...

Gość olka kumpela bolka
to i tak mało wydajesz...

Gość wymarzona
to wcale nie tak duzo.

Gość jaaaaahhhhhhhhhhhhhh
800 zł powinno starczyć na jedzenie a na chemie ze 150 zł :|

Gość saleminka88
ja nie liczę,kupuje to co potrzebne,bo nie wyliczamy sobie kto i za ile je,chociaż ostatnio mnie to ciekawiło :) Napiszę że na dziecko wydajemy gdzieś 250-300zł (dziecko ma 8 miesięcy) wliczyłam też np.wode jaką kupują do mleka... My wydajemy... hmm trudno określić Czasami kupi się coś taniej czasami drożej,ale gdzieś 1500+ta chemia to nie wiem,czasami tanszy proszek kupie,czasami np.inne rzeczy są w promocji i 2 w cenie 1, na ogół tak udaje nam się kupić szampon,albo żele pod prysznic...ostatnio w tesco były fajne promocje np.zel pod prysznic NIVEa 2w cenie 1. Różnie tak na oko te 300zł chyba też ;)

Gość saleminka88
u nas 2 dorosłych i dziecko

Gość doświadczona w treningu
jeśli 3mam dietę to ok 200 pln miesięcznie na mnie samą + ok. 150 pln chemia; jeśli nie trzymam diety- ok 500-600 pln na samo żarcie, ale ja nie jadam fast foodów i słodyczy, u mnie nietrzymanie diety, to jedzenie owoców, większej ilości warzyw i mięsa, ryb, chudego nabiału- a to drogie...