Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No___mercy

W Polsce powinien byc zakaz jazdy samochodami

Polecane posty

Gość No___mercy

Mam dosc tlustych leni, ktorym nie chce sie ruszac dupy i korzystac z roweru albo z komunikacji miejskiej. Przeciez to 30 km spokojnie mozna dojezdzac rowerem do pracy, a powyzej - korzystac z pociagow albo autobusow. Wiadomo - czasami trzeba wstac troche wczesniej, ale w ten sposob mozna przyczynic sie do dbania o srodowisko

a ja mam dośc tłustych leni w autobusie którzy zajmują mi miejsce gdzie mogłabym stać z wózkiem :P i takich marudnych ludzi jak Ty!

samochodem można podjechac pod samą pracę a pomyśl SWOIM MĄDRYM umysłem,że miasto ma stacje kolejowe nie tam gdzie chce wysiadać pasażer. Mój chłopak pracuje jakieś 40km od domu i jakoś nie widzi mi się by jechał o 6 rowerem zapieprzał 12 godzin i wracał rowerem hehe Pomyśl zanim coś napiszesz,bo to co piszesz jest mało inteligentne ! :P

Gość bez owijania w sreberko
Brawo! Bułki do sklepu dowiozą Ci rowerem, a pogotowie podjedzie autobusem! Trochę ludzi pójdzie na bezrobocie, bo nie są w stanie dotrzeć komunikacją (haha) miejską do pracy. Inwalidzi będą siedzieć w domu, a po co mają się szwendać po mieście swoimi furami. A zimą matki będą dowozić dzieci do żłobka rowerami. Geniuszu! Czemu nie kandydujesz na prezydenta?! :D

Gość csjvssv sdvsdv
autorko mam nadzieje że straz pozarna i karetka tez bedzie jechaa do ciebie rowerem albo autobusem, który sie akurat zjebie po środku drogi

Gość csjvssv sdvsdv
autorko mam nadzieje że straz pozarna i karetka tez bedzie jechaa do ciebie rowerem albo autobusem, który sie akurat zjebie po środku drogi

Gość raegtaa
tak tak najlepiej w spódnicy albo faceci w garniturach i z teczkami na tych rowerach by wygladali zarabiscie

Gość tiaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aa
dbanie o środowisko :O w takim razie nie korzystaj z komputera, bo wqyprodukowanie takowego niszczy środowisko, puszczaj gołębie pocztowe a nie komunikuj się telefonicznie... :O