Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((

bram miesiączki

Polecane posty

Gość :((((

wita mam pytanie pare dni przed okresek mojej dziewczyny robbilismy sobie dobrze nawzajem i przyszły dni okresu którego nei ma co się dzieje robiła to pierwszy raz jest młoda 13 lat pomocy

Jak sam to okresliłeś Twoja dziewczyna jest bardzo młodą osobą i pewnie jej miesiączki są jeszcze nieregularne. Jeśli nie doszło miedzy Wami do stosunku to powinno być wszystko w porządku.

Gość :(((
aha to wielkie dzięki

jeszcze jedno może wiecie jak w łatwy i cichy sposub usubać w razie czego spuznia sie juś 2 dzien

może niech da mi jakaś osoba num gg do sb poradzic sie prosze

może niech da mi jakaś osoba num gg do sb poradzic sie prosze a z tym okresem to tak że ostatnie pierwsze miała regularnie

usunąc ciąże

aż wstyd sie przyznać 16 ona mnie do tego nałoniła

hmmm wiesz jesteś starszy od niej. możesz napisać dokładniej co sie wydarzyło?

A tak wogóle to zastanowiłęś sie jakie ewentualna aborcja miała by skutki dla Twojej dziewczyny? Chociaż z tego co piszesz to raczej nie ma takiej możliwości.

to tak zaczelismy to przez okresesem ale nie pierwszym bez kontaktów płuciowych czyli nie uprawialismy sexu robilismy tylko sobie nawzajem nic wiece i wtrące tu pytanie czy czasami nie jest tak że jak dziewczynie sie to zrobi pierwszy raz to sie zpuznia okres no i było to jakies 2 tygodznie przed okresem zaczelismy mylismy dokładnie ręce pokażdym sosunku i czekalismy z 1 2 h nie ma jakiś domowych sposobów na usunięcie czywiscie spuznia sie tylko 2 dni ale wole o tym mysleć już teraz

Jeśli nie mieliście typowego kontaktu płciowego to dziewczyna nie jest napewno w ciąży. mogła by być w ciaży jakby jej narządy płcuiowe miały kontakt z Twoim nasieniem. Podejrzewam, że zarówno Ty jak i Twoja dziewczyna bardzo sie stresujecie sie faktem spóźniajaxej sie miesiaczki jednak zapewniam Ciebie że w ciąze nie można zajść przez wzajemne dotykanie swoich narządów płciowych. To nie jest takie proste. A co do usunięcia ciązy to nie ma żadych domowych sposobów, które były by bezpieczne dla tak młodej osoby jak Twoja dziewczyna. Zresztą jestem pewna, że w Waszym przypadku nie ma żadnej obawy, że taka ciąża mogła by miec jakiekolwiek miejsce.

Nie było stosunku więc nie jest w ciąży. Ale uważaj, bo jeśli zajdzie w ciążę wyjdzie to na jaw, a ona nie ma 15 lat więc sprawa jak nic w prokuraturze Cię nie ominie. Zastanów się, czy Ci się to opłaca. W polsce karalne jest obcowanie płciowe z osobą poniżej 15 roku życia i nieważne,że to ona chce. Jej rodzice zapewne są innego zdania.

a ile może sie spuznic okres

Gość ellbal
dzieci wezcie sie do nauki! widac, ze wy w ogole pojecia o niczym nie macie!!

Prosziłem o krytyke!!!!!! chyba nie powiedcie mi jak sie robi test bo postanowiłem kupic i ona go zrobi

Wszystko masz na ulotce ale w Waszym przypadku taki test nie jest potrzebny.

wiem ale wole być pewnien wiesz ;) spuznia sie juz 3 dzien ile sie jeszcze moze spuznic

Mi kiedyś się spóźnił prawie 2 tygodnie. na regularność miesiączki ma wpływ bardzo wiele rzeczy między innymi, stres, nerwy, pogoda.

aha no to poczekam do jutra jak nie to jade po test

no i jestem szczęsliwy test wyszedł ujemny jedna kreska czyli nie ma ciązy dzięki wielkie assi za rady i ostrzegam innych my przestajemy to robic jednak to nie dlanas to tak na przysżłosc ;) dzięki wielkie jeszcze raz!!! Koniec temetu.

Mówiłam Tobie zę z takiego zachowania nie może być ciąży. Ale na przyszłośc uwarzajcie.. Czasem warto poczekać z takimi zachowaniami na później jeszcze zdążycie sie nacieszyć sobą wzajemnie w łóżku.