Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vega80

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość
Kupcie dziewczyny ten test nie kosztuje wiele, a będziecie miały święty spokój! Ginekolog też się pyta o zrobiony test ciążowy.

Gość gość
Na początku ciąży zawsze się odczuwa bóle brzucha jak na @

Gość kasiulka159753
ja dopiero dzis mam dostac wiec moze jeszcze dostane @. jak nie to jutro kupię test. ja zadnych boli nie odczuwam.. tylko wzmozony apetyt i bol piersi a to zawsze mam przed okresem. aha no i jeszcze kilka dni temu mialam dosc duzo bialego sluzu a teraz zanika:)

kasiulka-nie bój nic dosteniesz okresu ;) nawet jakby doszedł ''na zewnątrz '' to byłaby mała szansa ;) vega-ojeju to sytuacja w twoim przypadku nie jest ciekawa skoro jesteście miesiąc to nie wiadomo jak zareaguje na taką nowine w razie czego ;( pierwszy raz i już trzeba główkować aj współczuje sytuacji ale miejmy nadzieje że bendzie ok . . .

kasiulka co do tabletek to i ja nie mam jakoś do nich przekonania ale durexy extra safe mnie jeszcze ani razu nie zawiodły ;)

Gość Vega80
broTka n- tez mam taka 'skromna' nadzieje :( Sam fakt moze zepsuc zwiazek przez jedna ekscytujaca chwile, sama niewiem jak sie poczuje z tym faktem. Dzis jest 26ty dzien zwykle miesiaczke dostaje na 23ci nieraz bywal 24ty sporadycznie bywal i 26 ale to max. a teraz czekam zniecierpliwoscia na pojawienie sie krwi wtedy bede skakac pod sufit normalnie eh

w sumie długo ci sie nie spóżnia mi najdłużej spóżnił sie 5-6 dni a też mam regularne cykle . . . pamietam ze wtedy też niezle świrowałam wiec może i tobie sie spóżni stres też dobrze temu nie służy wiec nadzieja musi być ;)

Gość kasiulka159753
tez uzywamy durexow extra safe ;p ale wtedy podobnie jak Vega bylismy po imprezie, pod wplywem alkoholu no i ponioslo nas

Vega zrób test już dziś, powinien wyjść wiarygodny. Moim zdaniem niestety masz szanse na ciążę tylko szkoda, że w takiej sytuacji jak Twoja może ona być problemem

Gość Vega80
broTka n - masz racje, postaram sie uspokoic mysli, ale latwo niejest tym bardziej,ze wyobrazam sobe najgorsze scenariusze, nawet zbyt dobrze niepamietam z tych upojnych chwil czy on we mnie skonczyl wiem,ze czesto zesmy powtarzali zblizenia. trudno mi teraz powiedziec. Jutro dziewczyny robie test i dam znac oczywscie, modlcie sie zeby byl negatywny pleaseee :(

Gość kasiulka159753
ja tez zrobie jutro jezeli nie dostane okresu i tez dam znac jaki wynik..oby negatywny

vega-rozumiem cie sama niewiem jakbym sie zachowywała na twoim miejscu . . . alkochol jest złym doraddca teraz mozesz ponosiec smutne konsekwencje takiego ''odlotu'' własnie ... a niemożesz teraz pogadac z tym chłopakiem może podniusł by cie na duchu i byś ochłoneła troszke od tych mysli . . .

kasiulka- mysle ze niepowinnas sie zbytnio dolowac skoro nieskonczyl w tobie i nieskonczyl wogóle . . .

Gość kasiulka159753
dzieki za te slowa:)

Gość kasiulka159753
:)

Gość eeeeyryrruerue
dziewczyno 4 dni to jest nic,mi sie czasami spoznia tydzien,zrob test ale moim zdaniem nie jestes w ciazy,w krotkich cyklach trudno jest zajsc w ciaze

Gość kasiulka159753
ja z Krakowa a Ty :)??

Gość kasiulka159753
ja z krakowa a Ty:)?

Gość kasiulka159753
ja z Krakowa a Ty:)?

Gość kasiulka159753
ja z Krakowa a Ty:)?

Gość Vega80
Sluchajcie dziewczyny. Wlasnie skoczylam do sklepu po test i zrobilam wyszla jedna kreska! a na tym tescie bylo koleczko i kwadracik i wtym kolku pojawila sie czerwona kreska. wiec nie jestem w ciazy :) mam nadzieje,ze test byl wiarygodny. ciesze sie ogromnie. odczuwam troszke teraz bol podbrzusza ,ale krwi niema. wiec co to ma znaczyc wogole>? eeeeyryrruerue- powiedzialas,ze w krotkich cyklach jest trudno zajsc wciaze, czy ty tez masz takie cykle\?

vega jest wiele czynników dzieki którym może ci sie spóżnić okres ;)

Gość gość
Vega mogłaś poczekać do rana :) Z rana powinno się robić każdy test ciążowy, wtedy hormon hcg jest w największym stężeniu :) No, ale bądźmy dobrej myśli.

Gość Vega80
Nie cierpliwilam sie do rana chyba bym umarla z obawy czy ciekawosci. Mam nadzieje,ze do rana to pojawi mi sie okres,a jesli nie to zrobie raz jeszcze test niezaleznie jaki bedzie wynik wybiore sie do lekarza. Rzeczywscie moga byc rozne przyczyny,ze spoznia sie okres badz jego brak. Jedno co mi przychodzi do glowy to, ze nie wysypiam sie calkowiecie (spie ok.5h) troszke stresu w pracy. Czy moze zdazyc sie raz w zyciu kobiety cykl bez krwawienia? czy to jest normalne czy zkontaktowac sie jednak z lekarzem gdy krwawienie sie nie pojawi?

Gość kasiulka159753
a ja nadal nie mam okresu:( mam tylko jasno zółtą wydzieline

Gość Vega80
kasiulka159753 - A kiedy powinnas dostac? jak dlugo trwaja Twoje cykle? To razem czekam na okres niewiedziec czemu spoznionego

Gość kasiulka159753
w sumie to dzisiaj wiec moze jeszcze dostane. moje cykle zazwyczaj trwaja 30-33 dni.