Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kariiiinkaa

jak sobie radzicie jako samotne mamusie?? kto wam pomaga?

Polecane posty

Gość kariiiinkaa

jak sobie radzicie jako samotne mamy?> czy dłuigo juz jestescie same? ile macie alimentów? czY pracujecie? jak dajecie sobie radę?i czy zechciał wasn nowy facet?

jakos trzeba sobie radzic jes ciezko i smutno ale jak tylko patzry sie na dzieci to to wszystko mija :) dzieci sa kochane i trzeba robic wszystko jak najlepiej,jestem sama od narodzin mojej coreczki ma juz 7 miesiecy ojciec dziecka odszedl bo powiedzial ze nie jest w stanie wychowywac dziecka ze to jeszcze nie teraz smutne troche bo jednak dziecko powinno miec obojga rodzicow,ale jakos trzeba sobie dawac rade,mysle ze jak sie pozna jakiegos faceta to moze jemu nie bdzie przeszkadzalo ze ma sie dzidzie.a pracuje ale tylko po kilka godz a pilnuje mi dzidzi sasiadka :)

współczuję takiego palanta, za coś takiego pozbawiłabym go całkowicie praw do dziecka a jemu odcięła fujarę żeby więcej nie zrobił żadnej tego co Tobie

no widzisz czasami mialam takie urywki zalamania ale trzeba zyc dalej teraz mam dla kogo zyc bo tylko ona jest najwazniejsza,mozesz nawe ja zobaczyc link znajduje sie ponizej bobovita (tylko nie jest ruda ma jasne wloski hehe tak apatar chwycil ) czasami pomaga mi mama, wiadomo samej ciezko

Gość daje porzadnym facetom
trzeba umieć sobie wybrać ojca dziecka tobyś nie była samotną matką, jak sie łapało faceta na dziecko to teraz baw a nie zadajesz głupie pytanie

Gość kotek21
bambarka 25 dasz rade ja tez jestem samotna i wcale nie zaluje za duzo mialam krzywdy w zyciu a teraz jest ok wychowuje 2 fajnych szkrabow i jestem szczesliwa ps,piekny bobas zaglosowalam :)

Gość wiecieeeee
ja to jestem naprawde naprawde pełna podziwu dla osób samotnie wychowujących dzieci mnie by to chyba przesrosło trzymajta się!!! :)

Gość laseczka :)
ja tez :) ja bym sie napewno zalamala jestescie silne i tak trzymajcie najwazniejsze w zyciu sa dzieci u mnie tez tak jest wiem ze dziecko potrzebuje ojca z czasem zobaczycie ze wasi mezowie beda tego zalowac ze z wami nie wychowuja malenstw.bambarka25 piekna masz dzidzie napewno wygra a wy laski szczescia zycze :):):P

Gość w lozku tez sie mysliii
a ja się dziwię, ze jesteście tak bezmyślne i robicie sobie z takimi facetami dzieci, chyba myślicie, ze jak narodzicie im po kilkoro dzieci to oni będą was po rekach nosić, ale durne baby