Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wyniki z matury

Moja matura wygląda tak!

Polecane posty

Na poziomie podstawowym Polski 100% Angielski 89% Matematyka 42% Na poziomie rozszerzonym Polski 90% Angielski 85% Niemiecki 82% Hiszpański 79% Wos 100% Historia 94% Jakie studia proponujecie?

Gość zazdroszcze ci ale troche
wstyd miec z matematyki tylko tyle punktow. Sprobuj za rok ponownie z matematyka a potem mozesz sie wybrac na ekonomie.

z tego co pamiętam to nie można mieć jednoczenie przedmiotu na podstawowym i rozszerzonym poziomie ;p

Ekonomia odpada. W przypadku języka polskiego,obcego oraz matematyki jest taka możliwość by zdawać na dwóch poziomach i ja to wykorzystałam.

Gość dsfgfghfdjghdkjgh,
levviatan nie wypowiadaj sie jak nie wiesz :P mozna miec. sama zdawałam polski na podst i rozszerzonym poziomie zastanawia mnie tylko czy mozna miec az tyle ich na poz rozszerzonym.. bo chodzilam do klasy biol chem i laska ktora chciala zdawac na medycyne (czyli pasowaly jej biol, chem, fizyka rozszerzone) miala klopot bo nie mogla zdawac rozszerzonego ang :P Sciema mi to zaciaga 🖐️

Gość lekooomankaa
jak chcesz to mozesz wybrac do 5 przedmiotów na rozsz.

Gość raegtaa
nie wiem czemu ktos ci proponowal ekonomie skoro dobrze ci poszło wyłącznie z przedmiotów humanistycznych. moze wybierz jakąś filologię? może politologia?

Gość dsfgfghfdjghdkjgh,
a to sorka 🖐️ moze ona miala niewystarczajaca wiedze na ten temat (moja kolezanka) filologia jakas, bezapelacyjnie. A co Cię interesuje?

ekonomia to nie matematyka... ekonomia to nauka o procesach zachodzących w gospodarce...

dsfgfghfdjghdkjgh, -> zdawałem maturę 2 lata temu wiec mogło się wiele zmienić ;p

Gość nickonicko2010
studia sie nie liczą jeśli w ich trakcie nie zaliczysz stażu,praktyki,pracodawcy patrzą głównie na to ... http://tnij.org/nokautsztanga

Gość Chciałabyś mieć takie wyniki
Frajerko. Ale nie masz:-( hiszpanski buhaha

Gość rwrwrer
Czy czasem na maturze nie można zdawać tylko języków, których uczyło się w liceum? A języki są 2. Więc... ŚCIEMA