Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurrrra

on wyjeżdża, ja zostaję

Polecane posty

Gość kocurrrra

czy 1,5 roczny związek, w którym nie było żadnych zdrad, dosyć dobrze się ukladało ma szanse przetrwać 3miesięczne rozstanie? on wyjeżdża na zagraniczny staż, dosyć daleko, nie będę mogła tam przyjechać... nie boje sie, że on sobie kogoś znajdzie, boję się, że stanę się mu obojetna, oddali się ode mnie i wróci, ale już nie do mnie...

Gość moskala
dziewczyna mojego kuzyna musiała z pracy wyjechać do innego kraju na 9miesięcy. i jakoś dali radę. zależy od człowieka. jak będziecie się starać to wszystko jest możliwe. a 3miesiące to na prawdę nie jest długo

Gość kocurrrra
tyle, że ostatnio układało nam się troche gorzej niż do tej pory, przechodzilam kurację hormonalną i byłam nieznośna przez to, boje się że on poczuje ulgę jak będzie daleko i już nie będzie chciał wrócić

Mój wyjechał 2mc temu.Ja tęsknię okropnie,on też.Stara sie mnie ściągnąć,ale to nie takie proste,mam uczącego się syna.Niewiem co dalej będzie.On kocha mnie bardzo.

Gość mój tez wyjeżdża za tydzień
mój tez wyjeżdża za tydzien na 3 miesiące,i tak rotacyjnie 3 miesiace tam miesiąc tu ,tez się boje utraty więzi emocjonalnej, no cóż nasze ryzyko, jak macie byc razem to bedziecie

Gość provokejszyn jak nic
Ja pierdole,ile ty masz lat? 14 czy 15?

Niewiem,jak silnym trzeba być.Mówią,że odległość zabija.Każdy się boi,że nie uda się.Jak człowiek się naczyta,to ma takiego doła,że masakra.Zawsze trzeba walczyć,walczyć o coś co jest tego warte:)

Gość 4miesiace
ja tez z moim facetem jestem 1,5 roku, wlasnie wyjechal do uk do pracy na 4 miesiace. to pierwsze nasze tak dlugie rozstanie. Ja we wrzesniu koncze licencjat i chce dojechac do niego. Pojechal zarobic dla nas, na lepszy start, lepsze zycie. Trzeba ufac swojej polowce, a nie odrazu zdrada itp. On jest tez w takie sytuacjj ze moze Tobie sie odwidzi i zdradzisz.

Gość wiesz co no nie rozsmieszaj mn
ie ja jestem z facetem ktorey jest marynarzem i wyplywa co 3 miesiace na 4 miesieczny kontrakty,wiec dla mnie twoj problem jest smieszny ze ja pierdole

Gość 4miesiace
nie czepiaj sie autorki, Ty jestes przyzwyczajona ze Twoj facet w ramac swojego zawodu wyjezdza, a kiedy masz faceta przy boku ponad rok i wyjezdza to nie dziw sie ze jest jej z tym zle. ja sobie miejsca znalesc nie moge, jak moj wyjechal...