Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżaaanka

rzuciłaś go, on nie chciał cie znać, a teraz chce wrócić

Polecane posty

Gość koleżaaanka

któraś też tak ma?

Gość koleżaaanka
gwoli wyjaśnienia to moja koleżanka jest w takiej sytuacji. Mój były nie chce wrócić i dalej nie chce mnie znać. Ale ona nie wie co robić.

któraś też tak ma? chyba tamta ma , bo ta na pewno tak nie ma ale mogę sie mylić .Moim skromnym zdaniem wiele tak nie ma ,chociaż po twoim wpisie wiele kobiet sie odezwie że jednak ma to samo co ty ,tzn ze tak też ma :P

Gość koleżaaanka
jak widac tylko Ty się odezwałeś. Ciesze sie że piszac ten topik przyczyniłam sie chociaż do tego że masz sie z czego nabijać:P

a myslisz że ktos potraktuje ten temat powaznie? ;) skoro nie wiadomo o co chodzi?

Gość koleżaaanka
aż tak niejasno sie wyraziłam?:D

Gość koleżaaanka
Puszcze kantem obecnego i wracam do byłego

cyt..."gwoli wyjaśnienia to moja koleżanka jest w takiej sytuacji. Mój były nie chce wrócić i dalej nie chce mnie znać. Ale ona nie wie co robić...." ???????????

tak po 2 mies chcial wrocic od 1.5 roku regularnie dzowni pisze prosi o spotkanie przysyla zyczenia biadoli ze jestem kobieta jego zycia na poczatku reagowalam mowilam ze nie mam ochoty utrzymywac z nim kontaktow nie pomagalo wiec przestalam obierac odpisywac i tez na razie nie pomoglo ale juz sie tym nie przejmuje traktuje jego proby kontaktu jak rekolamy upierdliwego operatora sieci reszta byla mniej wyrtwala odzywali sie po jakims czasie ale ja ignorowalam i sie zniechecali

Gość koleżaaanka
chodzi o to, że koleżanka rozstała się z chłopakiem, rzuciła go bo coś jej tam wywinąl. On sie wściekł i nie chciał jej znać. Teraz chce wrócić (może zrozumial a może mu sie nudzi?) . Czy któraś z dziewczyn bądź którys z mężczyzn tutaj sie udzielających miał podobny przypadek?

Gość koleżaaanka
mam nadzieję, że teraz będzie zrozumiale:D przepraszam za tamto masło maślane:P

Gość koleżaaanka
nie, nie miałysmy wspólnego wacka:)

Gość koleżaaanka
on chce wrocic do NIEJ

a więc zacytuję ci co npisalas... cyt....Mój były nie chce wrócić i dalej nie chce mnie znać. Ale ona nie wie co robić...." :D)

Gość koleżaaanka
dopiero teraz zauważyłam, byłam tak zajęta wyjaśnianiem o co mi chodzi:P hmmm czyli wygląda na to, że takie sytuacje sie zdarzają- tylko co kieruje tymi ktorzy chca wrocic? no 2 miesiace to dosc szybko. a mieliscie kontakt w miedzyczasie? czy po 2 miesiacach ciszy sie ocknal?

Gość koleżaaanka
Dinusik jak do tej pory nie czaisz to juz nie zaczaisz:P

koleżaaanka kontakt zerwalismy calkowicie i nagle po 2 mies sie ocknal ze jednak ja jestem ta jedyna i najwazniejsza Pamietam nawet telefony o 3 w nocy co nim kieruje to nie wiem i nie chce wiedziec ten osobnik mnie nie interesuje ale na pewno nie dziala w dobrej wierze

Gość koleżaaanka
a jaka on jest osoba? jest raczej wylewny i potrafil isc na ustepstwa czy wrecz przeciwnie, uparty i zawziety? przepraszam, ze tak wypytuje ale ten o ktorym ja pisze jest z natury osoba zawzieta i bardzo uparta, czesto kierowal sie taka glupia meska duma a tu nagle taki zwrot. moze jednak to znak ze ta dziewczyna jest dla niego ta jedyna? nie wiem co jej doradzic.

ten osobnik o ktorym ja pisze jest manipulantem egoista narcyzem ludzi traktuje jak zabawki kobiety jak niewolnice nie zdolny do zadnych uczuc kompletny brak empatii niesamowity pozer wegierski szlachcic wirtuoz fortepianu i niespelniony kardiolog alkoholik zreszta z tego co wiem juz wywalili go z kliniki bozesz nie wiem gdzie mialam oczy porazka calkowita

wirtuoz fortepianu i niespelniony kardiolog alkoholik" widać facet z pasjami :P