Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam baru restauracji

gdzie w Warszawie można tanio i dobrze zjeść obiad? tak do 5-7 zł za osobę

Polecane posty

Gość gość
Pyszne obiady serwują w Rozdrożu przy alejac****azdowskich, a do tego często grają tam fajne zespoły, np. w ten piątek pojawi się tam Pizza Driver.

Gość gość
Byłam w tym Rozdrożu, mogę potwierdzić - mają pyszne obiady :D

Gość gość
ja polecam salon kulinarny, maja mega propozycje lunchowe – na każdy dzien inna, same pysznostki ;) na stronie maja aktualne menu http://www.salon-kulinarny.pl

Gość dominika265
Jak będziesz na bielanach zajarzy tu http://chicagospizza.pl/ . Pyszna pomidorowa za 7,5 jak w domu a zmywać nie trzeba:0)Na pewno znajdziesz bo pachnie już na ulicy. Moje dzieciaki się zupami u nich zajadają. Twierdzą, że lepsza niż moja

Gość irek22
Tak tanio to nie wiem, ale za ok. 15 zł dobry lunch możesz zjeść w Lucid Club http://www.lucidclub.pl/ . Lokal jest w CH Blue City. Mają codziennie nowe zestawy lunchowe. Najczęściej są to potrawy z kuchni europejskiej więc raczej będą smakowały wszystkim.

Gość gość
szybko tanio i pysznie jest w www.kanpai.com.pl/ . zjesz tam najlepsze sushi w okolicy:)

Gość irek6
Dobre burgery ze świeży mięsem wołowym mielonym i przyprawianym na miejscu podają w Bart's Burger. To jest dokładnie na Grójeckiej. Zupełnie inny standard, niż to co mają w konkurencyjnych lokalach. Buergery są ogromne, można się jednym najeść nawet jak się jest dużym prawie dwu metrowym chłopem jak ja. W innych miejscach to podają jakieś małe kanapeczki, a tutaj porządne burgery rodem z USA. Info o ofercie i bieżących promocjach mają na swoim fejsie: www.facebook.com/bartsburger

Gość gość
Pozytywne mam doświadczenia z lokalem Ganesh w galerii Metro (ich stronka - www.ganesh.pl ). Sama galeria raczej nie przyciąga, ale już restauracja jest warta uwagi. Duże porcje, dobre ceny, obsługa, która doradzi w kwestii smaku – co jest ważne, bo nie każdy musi być zorientowany w indyjskich potrawach.

Gość gośćpraga
ile tu naciagaczy, omijać tych oszustów. napisał ze cena max 7zł a wy mu 30 proponujecie. za 7zł mozna zjeść w chińskim barze sajgonki z ryżem i kapusta.do tego 2 królewskie i ja jestem pełny.

Gość gość
za 7 zl to duze wymagania bo nawet kebaby sa drozsze:D W kazdym razie moge polecic niedrogie i pyszne sushi i w bardzo niskiej cenie w http://www.kanpai.com.pl/ - na stronie masz cennik

Gość gość
Ciekawą miejscówką jest Ganesh. Jestem tam kilka razy w miesiącu na obiedzie. Zawsze świeżo, zawsze smacznie. Ogólnie to pasuje mi indyjska kuchnia, zwłaszcza te potrawy w wersji wege. Za te pieniądze to w innych lokalach nawet bym się w połowie nie najadła, a tutaj zawsze wychodzę pełna optymalnie !

Gość MarLEnA882331
Obok Warszawy, a tak dokładniej to obok Piaseczna możesz zjeść na światowym poziomie dana w Domie Kresowym. Na ich stronie możesz zobaczyć gdzie dokładnie się zajmują :)

Gość gość
dana w Domie Kresowym x chyba w DomU

Gość gość
Smakowało mi w Ganesh na Ursynowie. Pierwszy raz tam byłem ostatnio i jestem pozytywnie zaskoczony. Jakoś nigdy za takim egzotycznym jedzeniem nie przepadałem, a tutaj wszystko mi smakowało – od ryżu, przez kurczaka, po warzywa i piwko. Jeszcze tutaj wrócę.

Gość gość
Fajne zestawy obiadowe sprzedają między 12 a 16 w Ganesh (tylko 20 zł!). Dodatki mają w cenie, więc za chlebek nie trzeba ekstra płacić. Obsługa sympatyczna, na kuchni pracuje prawdziwy kucharz z Indii, także – sto procent oryginalna Indyjska kuchnia, a nie jakieś podróbki.

Gość gość
Podobało mi się w Ganesh ostatnio. Znajomi mnie tam wyciągnęli, nawet nie wiedziałam, że mamy na Ursynowie prawdziwą Indyjską restaurację z kucharzami rodem z Indii. Zamówiłam danie wege i mogę polecić. W końcu jakaś dobra wegetariańska kuchnia w okolicy, która nie kosztuje sztabek złota ;P Menu można sobie podejrzeć na ich stronie: ganesh.pl.

Gość gość
Hej! Ja bym doradzała pizzerię Maxipizza na Gocławiu. Mają swoją wizytówkę na www.maxipizza.pl/warszawa,produkty . Dobre jedzenie, długa lista rodzajów pizzy, opcja na grubym i cienkim cieście, bardzo szybki dowóz. Najczęściej zamawiam właśnie na wynos, choć parę razy byłam też na miejscu w restauracji i wspominam okej. Czysto, sympatycznie, po prostu przyjemnie.

Gość Kasa za darmo
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 3 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
Za tyle w Warszawie ciężko zjeść, ale bardzo smacznie i dobrze można zjeść w Restauracji Klimczok na Woli. Mają schabowe, żurek, pierogi i wiele innych tradycyjnych dań. Są bardzo dobrze przyprawione, świeże i czuć od razu, że z najlepszych produktów. Jedno z moich ulubionych miejsc na obiad.

Gość gość
Pierwsze sushi jadłem w Tokyo Sushi i nawet pani mi wyjaśniła różnice pomiędzy każdym rodzajem :) Uznanie za profesjonalne podejście do obsługi klienta.

Gość Kultowy bar w Warszawie
Bubbles to bar w Warszawie, który wyróżnia niepowtarzalny klimat. To u nas znajdziecie Państwo satysfakcję i zadowolenie, to do nas zechcą Państwo wracać przy każdej okazji. Zachęcamy, byście przekroczyli próg naszej restauracji i osobiście przekonali się na czym opiera się wyjątkowość naszego lokalu. Zapraszamy do nas! http://bubbles.com.pl/

Gość Angelika Śliwka
Pyszne jedzenie i w przystępnych cenach jest w barze Bubbles. Mój ulubiony, bo cenię go za luźną i miłą atmosferę oraz obsługę. Zawsze wyciągam tam przyjaciół i są mega zadowoleni, bo klimat jest świetny. Polecam też omleta z wędzonym łososiem...Obłęd :P

Gość gość
Na sashimi regularnie wpadam do Tokyo Sushi w Blue City. Z cenami nie przesadzają w porównaniu do konkurencji, gdzie raz za rolkę sushi zapłaciłem 58 złotych :( W Tokyo Sushi to samo za kilkanaście złotych i to naprawdę porządnie podane.

Gość gość
Jeśli lubujesz się w burgerach to polecam Ci zajrzeć do https://www.bartsburger.pl/, mieszczą się niedaleko Bitwy Warszawskiej. Nieduży, ale całkiem przyjemny, czysty lokal oferujący duże porcje za nieduże pieniądze. Burger teriyaki wymiata!

Gość Martyna

Ja uwielbiam japońską kuchnię więc dość często jadam w Sushi Wesoła! Jak dla mnie mają najlepsze sushi w stolicy. Jestem ich stałą  klientką od jakiegoś czasu i jeszcze nie było tak, że dostałam nieświeże jedzenie czy jakoś nieapetycznie podane. Dodatkowo mają super atmosferę w lokalu i bardzo miła i pomocną obsługę.