Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdg

brzydki facet

Polecane posty

Gość asdg

Poznałam jakiś czas temu faceta. Świetnie nam się gada, miło spędza czas, uprawia super sex. Ale on jest brzydki. I chyba mi trochę jego wygląd przeszkadza

skoro jest brzydki to nie powinien cie pociagac i tym bardziej powinno cie odrzucac na sama mysl o sexie..wiec cos tu nie halo

Gość moskala
koleś może nie być atrakcyjny ale najwidoczniej pociąga cię fizycznie więc brakiem urody bym się nie przejmowała. też byłam kiedyś z facetem moje koleżanki się dziwiły bo wg nich był brzydki, dla mnie zaś był bardzo atrakcyjny i męski i nie nazwałabym go brzydkim. to się nazywa "oryginalna uroda" :P

Poznałam jakiś czas temu faceta. Świetnie nam się gada, miło spędza czas, uprawia super sex. Ale on jest brzydki. " chyba pomyliłaś kolejności :P a na marginesie to facet nie musi byc ładny wystarczy że jest ciekawy i interesujący :) Ale sa takie desperatki którym wystarczy 2 razy porządnie przetrzepać żubra :P by sobie zaklepać na dłuższy czas darmowy sex ....

Gość moskala
swoją drogą dziwne że wygląd zaczął przeszkadzać dopiero po konsumpcji związku a nie przed :P

to, ze milo spedzasz z nim czas, uprawiasz seks, porozumiewacie sie, to rzeczywiscie maaaloo, powinnas znalezc przystojniaka.