Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

czy któraś dzidzia tez tak ma

Polecane posty

moja 4 tygodniowa dzidzia ma chyba na tle nerwowym takie triki - trzesie nózkami jakby mu było zimno:( połozna mowi ze byc moze bedzie potrzebna wizyta u neurologa ale to musi ocenic lekarz czy którejs z was dziecko tez tak ma albo miało

Gość dosyc tego!!!!!!!!!
tak moje dziecko tak miala, lekarze mowili ze do 3 miesiaca to normalne..po 3 miesiacu przeszlo...

Gość xdcfgnkjm.,
Mojej przyjaciółki córeczka miała takie drżenia rączek i nózek. Pediatra zaleciła wizyte u neurologa gdyż takie drżenia mogą byc objawem porazenia mózgowego ! Jak mała miała 2 miesiące to przyjaciółka była z nią na wizycie u neurologa. Zrobil usg głowki, zbadał dokładnie. Na szczęście żadnych nieprawidłowości nie znalazł !!! Teraz malutka ma 3 miesiace i już te drżenia zanikają :)) Takze głowa do góry !

Gość xdcfgnkjm.,
Mojej przyjaciółki córeczka miała takie drżenia rączek i nózek. Pediatra zaleciła wizyte u neurologa gdyż takie drżenia mogą byc objawem porazenia mózgowego ! Jak mała miała 2 miesiące to przyjaciółka była z nią na wizycie u neurologa. Zrobil usg głowki, zbadał dokładnie. Na szczęście żadnych nieprawidłowości nie znalazł !!! Teraz malutka ma 3 miesiace i już te drżenia zanikają :)) Takze głowa do góry !

Gość hjhhikhi878
mój mały tez tak miał po 3 miesiącach przeszło to normalne u dzieci do 3 miesiąca dzieci do tego wieku mają wzmożone napięcie mięśniowe i przechodzi po 3 miesiącach mój mały miał wizytę u neurologa ale nie z tego powodu tylko ze względu na próżnociąg.

mój siostrzeniec tak miał, że zwłaszcza jak sie przeciągał to mu drżały nóżki. Teraz ma 5msc i już mu przeszło. A lekarz mówił że to normalne :)