Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do mam

prywatnie......

Polecane posty

Gość pytanie mam do mam

czy jak ide pierwszy raz do danego gina a jestem w pierwszym msc to u niego robie wszystkie badania ktore sa potrzebne czy on daje skierowanie i ide do swojej przychodni robic te badania....??

Gość pytanie mam do mam
i czy musze byc na czczo.......?

Gość dosyc tego!!!!!!!!!
daje skierowanie...

skierowania nie dostajesz bo te badania sa platne wiec mozesz je zrobić gdzie chcesz tylko musisz zaplacić

Musisz się umyć w razie, gdyby chciał zrobić wymaz językiem :-D

Gość mama rocznej julkiiii
gin raczej badan nie robi tylko laboratorium-krew i mocz gin jedynie ci usg zrobi -no chyba ze nie ma aparatu w przypadku gdy idziesz do przychodni na kase chorych bo prywatnie to kazdy gin ma

ale za te badania i tak musisz zaplacić bo u lekarza prywatnego nie sa refundowane

Gość pytanie mam do mam
jak dlugo czeka sie na te wyniki??.......przepraszam za glupawe pytania ale naprawde nic o tym nie wiem,,.....:-)

Gość pytanie mam do mam
jak dlugo czeka sie na te wyniki??.......przepraszam za glupawe pytania ale naprawde nic o tym nie wiem,,.....:-)

Gość pytanie mam do mam
a czy dlugo czeka sie na te wyniki??......

Gość jest taka spacerowka
lepiej isc na czczo,ale jesli pojdziesz np. pozniej i juz po sniadaniu to nic sie nie stanie

Gość mama rocznej julkiiii
u mnie były zawsze na drugi dzień

Gość pytanie mam do mam
dziekuje za odp:-)

Jeśli będziesz chodzić do lekarza prywatnie to i będziesz płacić za wszystkie badania :) W gabinecie będzie usg oraz cytologia. Resztę badąń w laboratorium . Ile czekasz? Zalezy jakie badanie ;) - te "standardowe" jak mocz,morfologia,poziom cukru we krwi tego samego dnia.

Gość dsafassda
nie zawsze tego samego dnia, ja bylam o 8;00 rano a kazala mi przyjsc nastepnego dnia popoludniu ;p

spokojnie to twoja pierwsza wizyta więc lekarz pewnie przeprowadzi wywiad zapisze cię na usg chyba że idziesz prywatnie wtedy od razu zrobi usg no i zbada Cię na fotelu. Potem pewnie napisze skierowanie na kilka badań krew, mocz, glukoza itp. Te badania jezeli poszłaś do lekarza na NFZ sa dokonywane bezpłatnie. musisz tylko na nie iść rano naczczo u mnie w przychodni wyniki miałam juz po 16.

Gość pytanie mam do mam
dziekuje jeszcze raz za odpowiedzi:-) wlasnie zastanawiam sie czy czasem nie isc prywatnie poniewaz ide do lekarza ktorego nawet nie znam i nic o nim nie slyszalam ale najwyzej jesli pierwsza wizyta nie przebiegnie po mojej mysli to zwyczajnie go zmienie:-) A co do USG to w swoim gabinecie nie ma ale obok jest drugie pomieszczenie gdzie moze je zrobic. Tak wiec mam nadzieje ze mnie na usg wezmie od razu....