Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara dupa jestemm

Ciąża w wieku 42 lat, namowy partnera na usunięcie. Co robić ?

Polecane posty

Gość Ta maja mama
I tak Ci tutaj gorliwie doradza,tylko,ze to pozniej nie ona bedzie musiala zyc z konsekwencjami podjecia decyzji o aborcji tylko Ty autorko

Gość maja mama oliiii
"bo ten twój pacan chce umyć ręce od problemu " chyba nie chce umyc skoro chce zeby usunela wlasnie. taka postawa wlasnie nie chce problemow ani dla siebie ani dla swojej parterki tym bardziej.

Gość maja mama oliiii
tak jak i ja nie bede zyla ze swiadomoscia ze zabila dziecko tak i ty nie bedziesz jej pomagac przy wychowywaniu takiego malucha. bedzie maila 50 lat i na wywiadowki zasuwac zamiast sie wczasowac na dzialce :O

autorko, przy najblizszej rozmowie, jesli Twoj facet powie, zebys usunela, to powiedz, ze Ty urodzisz, a on potem niech zabije. Czemu to Ty masz miec wyrzuty sumienia, niech on ma ;)

Gość przecież 42 lata
nie, nie chce wziąć odpowiedzialności więc chce umyć ręce od problemu. Skrobanka dla niego oznacza KONIEC problemów. A że dla jego kobiety (być może) początek, to już go przecież nie obchodzi, bo to ON chce mieć święty spokój. Chryste, jaka ty tępa jesteś, kobito :D

Gość przecież 42 lata
i co w tym złego, że będzie miała 50 lat i będzie chodziła na wywiadówki ? A kto powiedział, że w tym wieku trzeba już tylko kisnąć przed TV i oglądać Esmeraldę ewentualnie bawic wnuki ? Tylko jeden znasz scenariusz na życie ?

oliiiii, a ci Ty tak wysylasz na dzialki, i co z tymi wywiadowkami, ze za stara i beda sie smiac. A niech sie smieja, NAJWAZNIEJSZE JEST JAK MATKA WYCHOWA, JAKIE WARTOSCI PRZEKAZE, A NIE JAK WYGLADA..........mowi Ci to cos? ot wymyslila, na dzialke wypoczywac, ja dopiero sie rozkrecam i zaznaczone miejca na mapie zaczynam odwiedzac, a ona nas wysyla na dzialke..........bardzo smieszne :D

Gość Ta maja mama
Ale nie porzyczynie sie swoimi namowami w zaden sposob do tego zeby kobieta usunela swoje dziecko. Wczasowac na dzialce:D?jesli wiek 50-ciu lat z tym Ci sie kojarzy to faktycznie nie ma o czym z toba dyskytowac:D

Gość przecież 42 lata
no mówię, że ona chyba z jakiejś wiochy zabitej dechami pochodzi, gdzie ludzie w wieku 40 lat zostają dziadkami, a rozmnażanie kończą po 25 urodzinach :D Żal doopę ściska jak sie czyta takie zacofane baby :O

Gość usuń partnera
ja również jestem w ciąży mąż jest nie zadowolona ale ja ma to gdzieś usunę męża nie dziecko!!!! DZIECKO DAJE TYLE MIŁOŚCI JA JUZ JE KOCHAM!!!!!!!!

Gość maja mama oliiii
ojtam sie uczepilyscie, to fajnie wysokie obcasy ze sie tak mlodo czujesz bo metryka juz nie taka swieza :) znikam do córci

oliiiii, jeszcze cis ci powiem, moja mama ma 71 lat, powtorze 71 lat i prowadzi samochod, chodzi w wyciaranych spodniach, odwiedza regularnie fryzjera...........ale pewnie nie uwierzysz, bo wg ciebie nie powinna juz zyc :D

Gość maja mama oliiii
przecież 42 lata haha jak ładnie wchodzisz w doope piszac: no ja tez mowie ze ona z jakiejsc wiochy. co chcesz sie solidaryzowac z wysokimi obcasami? w pojedynke nie dasz se rady, szukasz kompana, do popierania swoich wypocin? hehe :) tfuuuu :D

Gość maja mama oliiii
wysokie obcasy, nie powinna juz zyc wedlug mnie? i co ci z takich niby smiesznych zartów? :O

Gość Ta maja mama
Zabraklo ci juz argumentow-o co ci chodzi mowiac ze w pojedynke nie da rady itd,przeciez tu wiecej osob podobne zdanie na temat twoich "teorii":D

Gość maja mama oliiii
oo i ta maja mama sie przylacza hahaha :D :D

Gość przecież 42 lata
co ty chrzanisz ? :D Przecież diagnozę o tym, że jesteś mega wieśniarą postawiłam w swoim pierwszym poście jaki napisałam w tym wątku. A z tamtą się zgadzam vel podzielam jej stwierdzenia. Nie mogę jej poprzeć i zgodzić się z jej zdaniem żeby nie być posądzoną o włażenie jej w tyłek ? Mierzysz innych swoją miarą ? :D

Gość maja mama oliiii
wysokie obcasy nie, wcale nie tak. podziwiam takie kobiety 70lat, dalej prowadza, zyja normalnie a nie leza w lozku i jecza ze im zle i renta cienka.

Gość maja mama oliiii
przecież 42 lata ja jakos tu nikomu nie slodze jakbys nie zauwazyla kurzy mozdzku :)

Gość młodosćto piekło
dajcie spokój -przecież widać ,ze to mama oli - to kjakiś siksa , której sie wydaje ,zeo na sama zawsze będzie mieć 20 lat . pożyje - zobaczy , żę życie nie kiończy sie po 30 - 40 .

Gość przecież 42 lata
no ale ty już 50 letnie osoby wysyłasz na działkę :D To aż dziw, że teraz gadasz, że podziwiasz aktywne 70 latki co nie narzekają. Sama sobie przeczysz, cienka jesteś po prostu - ZERO LOGIKI.

Gość xhxhxhxhxhxhxhxhxhx
moja sąsiadka wpadla z mezem w wieku 42 lat ale nie usunela. urodzila chlopczyka. jest okazem zdrowia i widac ze wszyscy domownicy bardzo sie nim ciesza :) ja na twoim miejscu bym nie usuwala

Gość maja mama oliiii
oo i jakas wrocka tez sie pojawila co bedzie mi wrocyc co bedzie za 20 lat :)

ano widzisz oliiiiii, jak ja bede miala 70 lat i bede nadal aktywna, to moj synek (teraz 2-letni), bedzie mial 30 lat, za stara bede dla niego? Czy moze bede dla niego nadal mamusia, jego ukochana mamusia bez wzgledu na to ile bede miala lat?

Gość taka jedna dziewczyna 28
nie czytałam wszystkich wpisów. od siebie dodam,że moja mama urodziła mnie mając 44 lata. Ja mam 4 siostrzeńców starszych od siebie i 1 siostrzenicę starszą. mama zawsze mówiła,że dziecko w późnymn wieku dodało jej sił do życia, odmłodziło itp. dała sobie ze wszystkim radę chociaż wtedy inne okoliczności nie były sprzyjające.

Gość przecież 42 lata
ale się tego u innych doszukujesz kretynko. Nawet u tych, którym to w ogóle do głowy nie przyszło. To chyba o czymś świadczy, nie ? :O

Gość maja mama oliiii
oo i jakas wrocka tez sie pojawila co bedzie mi wrocyc co bedzie za 20 lat :)