Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka87678

Jaka dieta dobra? Jak utrzymac zdrowe i ladne cialo?

Polecane posty

Gość Ewelinka87678

Witam wszystkie kobiety na tym forum :) Chcialabym was prosic o rade, otorz Nietore z nas maja problemy z kilkoma kg nadwagi czy pomaranczowa skorka i jak na zlosc trafilo to takze mnie, wiem ze sa po miedzy nami tez takie osoby ktore maja z tym wiekrze doswiadczenie , wiec bylabym wdzieczna gdybyscie poradzily mi jakie cwiczenia i dieta najlepsza ,zeby zrzucic strasznych 6 kg , a zarazem miec lana skore i czuc sie naprawde dobrze, jesli znacie jakies produkty kosmetyczne miedzy innymi kremy czy balsamy , badz jakies domowe sposoby , to bede sie cieszyla jesli tez wyrazicie na ten temat swoje zdranie :) Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam:*

poszukaj sobie na necie zestawu ćwiczeń i ćwicz kilkanaście minut dziennie jeśli ci nie zależy na szybkiej utarcie wagi ;)

Gość Ewelinka87678
Oh oczywiscie ze mi ZALEZY i to bardzo : )

Gość anka szklanka pur blanca
ja polecam diete plaz południowych albo poczytaj sobie tombaka i zastosuj sie do tego co piszze

Gość weroniczka23.
Nie ma to jak dieta MŻ ;) chyba wiadomo o co chodzi ;) I najlepsze ćwiczenia jak dla mnie to jogging...nie muszę się nad niczym zastanawiać, tylko po prostu , wstaję rano, wskakuję w dresy i biegam ;) w ciągu tygodnia spadły mi 4 cm z bioder :D ale naprawdę ograniczyłam jedzenie, jem tylko zdrowe rzeczy, zero słodyczy - jedynie czekolada do picia na gorąco, jesli już naprawdę bez słodkiego wytrzymac nie mogę:) Jak ja już po tygodniu widzę efekty, to ciekawe co będzie po miesiącu.:D

Dieta MŻ zdecydowanie najlepsza. Najlepiej w ogóle zrezygnować ze słodkich napojów i słodyczy. Też mam pomarańczową skórkę i mam to gdzieś bo większość kobiet ją ma... nie ma sensu walczyć bo nie zawsze są efekty walki :P

Gość matatuja
surowa wpisz w youtube surowa dieta