Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na obiad

Czy lubicie mniej swoje atrakcyjniejsze od was koleżanki?

Polecane posty

Gość pytanie na obiad

Które zazwyczaj są w centrum uwagi wszystkich facetów. Czy może to nie wpływa na waszą osobistą sympatię do takiej osoby?

Miałam kiedyś taką i lubiłam ją, dlatego, że miałam swojego faceta i tylko na nim mi zależało. Była ładna, to prawda. Dopiero później odkryłam, że koleguje się ze mną, żeby poprzez kontrast podkreślić swoją urodę:) I to już mnie wkurzyło:) Leczyła sobie kompleksy. Słowem - wkurzało mnie to, że wciąż się chwaliła swoimi podbojami, jakby tylko to określało ją jako kobietę.

Gość upupupupupuuu

Gość kiok
problem polega na tym, ze wiekszosc kobiet mysli, ze to one sa atrakcyjniejsze niz ich kolezanki:D

Gość Indra87
Nie. Dla mnie sie liczy to czy ktos jest fajny. Lubie sie kolegowac z ladnymi dziewczynami, ale nie wiem jak bym sie czula gdyby któras z nich stala sie punktem zainteresowania mojego chlopaka. On przy mnie to tylko sie mna interesuje. Zreszta, on jest starszy ode mnie i wszystkie jego kolezanki i tak sa brzydsze i starsze wiec nie mam sie za bardzo czym martwic. Wkurza mnie tylko jak atrakcyjna laska sie obnosi ze swoja uroda za bardzo i jest zarozumiala.

Gość dsde
zalezy od tego jaki ma charakter i tylko od tego