Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana znajoma

Amway - znajomy mnie namawia

Polecane posty

Gość zaintrygowana znajoma

Witam, co myślicie o firmie Amway? Mój znajomy, który jest w Amwayu, 2 godziny poświęcił na opowiadanie mi, jakie wspaniałe perspektywy ma się przystępując do tej firmy. Wierzycie w to?

Gość wymarzona
to powiedz znajomej,ze poczekasz i zobaczysz az ona sie wzbogaci na tym interesie,bo tak pewnie opowiadala na spotkaniu jakie to kokosy sie zbija,tez bylam na takim spotkaniu,kolezanka usilnie mnie namawiala,po jakims czasie jak spotal sie z nia moj maz i zapytal jak tam biznes,to tylko machnela reka i dodala,ze utopila tylko sporo kasy,bo nie udalo jej sie wciagnac w to gowno innych naiwnych ,a to wlanie na tym polega,ze ten co wprowadza naiwniaka dostaje jakies tam profity,ale ta nowa osoba musi stworzyc wlasna grupe,czyli wprowadzic nastepnych naiwnych no i oczywiscie co miesiac trzeba wykupic te produkty jakie Ci dadza,a w ogole to jedno wielkie gowno,to tylko sie czlowiek napala jak na spotkaniu opowiadaja niestworzone historie jakich kokosow mozna sie dorobic,a cala ta gadka tylko po to,zeby wciagnac takich naiwnych jak np,Ty. Nie daj sie wkrecic,bo szkoda pieniedzy i nie wierz w te bajki dla naiwnych.

Gość nfjhfjnjfhkdfn
to to jeszcze istnieje?