Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka159753

blagam pomozcie. doradzcie..:(

Polecane posty

Gość kasiulka159753

witam. moje cykle zazwyczaj trwaja 30-33 dni. w 10dc mialam stosunek bez zabezpieczenia ale trwal on moze 1.5 minuty bo opamietalam sie i przerwalismy. moj chlopak nie doszedl ani we mnie ani na zewnatrz. dzisiaj powinnam dostac okres a nie mam go. zauwazylam tylko jasno zolta przezroczysta wydzieline. zawsze przed okresem mialam temperature od 36.3 do 36.5. dzisiaj rano mialam 36.4, wczoraj 36.5 a przed wczoraj 36.3. bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem. jak myslicie to ciaza czy okres nadejdzie?

Gość kasiulka159753
poprostu się boje..

Czego? Ciazy? Jak sie tak bardzo boisz, po chwili penetracji nie zakonczonej wytryskiem to co bedzie, gdy pojdziesz na calosc? Daj sobie spokoj z seksem. Poczytaj lepiej lektury do nastepnej klasy :O

Gość kasiulka159753
nie jestem jeszcze gotowa na dziecko a wtedy za bardzo nas poniosllo. jak bede gotowa to napewno pojde na calosc bez czytania zadnych lektur..

Gość kasiulka159753
no tak ale tutaj jest glownym temarem ciaza wiec myslalam ze bd tutaj bardziej doswiadczone kobiety niz na antykoncepcji

Gość dzien cyklu
szanse na to ze zaszlas w ciaze sa wlasciwie zerowe przy ciazy temperatura jest podwyzszona nie denerwuj sie, @ sie pokaze :)

Gość Malwa1985
Nie martw się, małe jest prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę. Dobrze, że w porę się opamiętałaś. Nie przesadzj i nie stresuj się, bo jeszcze bardziej opóźni Ci się okres, a wtedy zawału dostaiesz. Tak to już jest, że czasem okres się opóźnia, a najczęściej właśnie wtedy, kiedy bardzo chcemy, aby się pojawił.

Gość kasiulka159753
dzięki dziewczyny mam nadzieje ze pojawi sie jak najszybciej..

Gość dzien cyklu
Malwa1985 malwa ma racje nie masz co sie stresowac jesli zaszlas w ciaze to musialby to byc prawdziwy cud natury ;) okres sie pojawi, nie martw sie :)

Gość hahahahahahahahhha
napewno jestes w ciazy! lol