Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieblachara

BMW ...AUDI..VW...

Polecane posty

Gość nieblachara

Utarło się, że BMW dla wiesniaków... VW dla rolników do wożenia skrzynek...a Audi? To moja ulubiona marka...:D

jak dla mnie to wszytskie niemieckie samochody sa wieśniackie :/ takie buraczane, nie podobają mi się w ogóle :)

teraz ponoć ma byc suto specjalnie dla dresa - z tapicerką w paski adidasa a wracając do tematu - nie lubię dużych , szerokich aut - nie wiem dlaczego

obecnie posiadam z BMW M5 razenia niesamowite:) i troche trzeba wlac:) Przed BMW mielismy AUDI A8 drogie auto strasznie samo w sobie jak i w utrzymaniu a ubezpieczenie hoho,ale za ta kase był luksus naprawde,wygoda-lepiej niz w domu na kanapie czy w fotelu i mało paliła. Nierozumiem dlaczego BMW jest dla wiesniakow,przeciez kazdy ma auto takie na jakie go stac

A ja mam Passata B5 FL kombi i starego (98') forda mustanga cobra... i jakoś nie spotkałem się ze stwierdzeniem w moją stronę, że mam wieśniackie auto (VW)...

Gość maniusiaaa06
ja miałam golfa 4 a teraz jezdze bmw3 e46 i jakoś nie narzekam. kazdy ma swój gust

Gość smefretka23
ja mam BMW E36 i uwielbiam ta markę :)

Aaaa, czyli ja, ze swoim passatem się "nie wliczam"? :D (pewnie ktoś napisze, że się wliczam mimo passata, bo przecież Ada$ z kafe jest bleee) :D

Gość finzi kitikonti
Audi to marka ludzi sukcesu

Gość sdhgaadrhad
hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D hahahahahaha :D