Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkeleczek

Jestem strasznie nerwowy

Polecane posty

Gość Majkeleczek

juz nie wiem jak sobie z tym poradzic. czesto podnosze glos jak cos mi sie nie podoba i krzycze na dziewczyne czasem o blache powody a tego nie chce .mimo tego ze sobie obiecuje ze juz nie podiose glosu to i tak to robie . nie kontroluje tego . pomozcie

Gość mozecie mi kogos polecic?
tez taka jestem . Przeczytalam ze trzeba lykac magnez wiec lykam magnez i juz jestem mniej nerwowa dodatkowo pije herbatke z melissy. Zastanow sie tez dlaczego jestes taki nerwowy? Moze to przez prace? Ja wlasnie m./in rpzez prace bylam taka nerwowa i ktos cos powiedzial a ja juz sie darlam! pozniej mi bylo glupio....wiec lykaj magnez, pij meliske i zastanow sie nad przyczyna nerwowosci

Gość nickonicko2010
Rozwiazaniem jest picie melissy w dużych ilościach oraz zielonej herbaty,na pewno jak najmniej jeśli w ogóle kawy ... http://tnij.org/nokautsztanga

Gość Majkeleczek
mozliwe ale moja luba tez czesto dodaje oleju do ognia

Gość wymarzona
ale jak Ty przestaniesz krzyczec i bedziesz sie kontrolowal,to i ona z pewnoscia tez sie zmieni.

Gość Majkeleczek
tzn ? dlaczego ? i na gorsze ?

Gość kociczkaaa
żebyś wiedział mam tak samo

Gość Majkeleczek
juz mnie to wkurza. sam na siebie jestem zly, przez prawie rok trzymalem nerwy i wgl ani razu nie podnioslem glosu a przez ostatni tydzien to masakra

Gość Majkeleczek
-.-

Gość Angela22
Jestem strasznie nerowa...nie mam pojecia dlaczego...wszystko mi przeszkadza,denerwuje mnie.W pracy musze byc spokojna i chociaz jak cos jest nie tak to trzymam to w sobie a pozniej cierpi moj na tym moj chlopak,bo caly stres i nerwy wyladowywuje na nim.Nieraz dziwie sie jak on ze mna wytrzymuje...co mam zrobic aby nie byc taka nerwowa,impulsywna?Pomozcie mi,bo czuje ze jak bede taka dalej to strace przez to mojego chlopaka.A jest dla mnie calym swiatem.