Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiutka30444444

spałam z wieloma facetami i oto moje wnioski.

Polecane posty

Gość samiutka30444444

Szczególnie chodzi mi o chudzielcy vs mięśniaki. I nie mówię tu o sterydziarzach ale o facetach którzy wypracowali muskulaturę latami ciężkich ćwiczeń. Otóż tacy są najlepsi w łóżku i mają największe i najbardziej sprawne przyrodzenie oraz najwięcej doświadczenia (z tego względu, że zwykle najwcześniej rozpoczynali życie seksualne). Ostatnio kochałam się z gościem który zawodowo trenuje MMA. Był po prostu boski. W łóżku robił ze mną co chciał. Jeżeli chodzi o chudzielców to oni są najgorsi i najbardziej niepewni z tego względu, że szybko się męczą oraz nie mają dużego doświadczenia. mówię tutaj o facetach którzy całe życie spędzają przed kompem i są słabi fizycznie. Nie potępiajcie mnie bo jestem 30 letnią singielką i nie mam zamiaru się z nikim wiązać. A jakie są wasze opinie kobitki?

Gość HAHA ALE JAJA
moj men jest szczuply ale w lozku wymiata...:)

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Ja się kocham z facetem, którego kocham, a nie dla sportu i opinii:)

Gość kocham chłopców.
Dobrze zbudowani kolesie fakt- sa zajebisci :D pewni siebie i wogole pociagaja mnie bardzo szczegolni Ci łysi... to takie misie lubisie. A chudzielce tez nie polecam... wogole mnie nie kreca.

Gość matacz..
To ja tez napisze , ale w znacznym skrócie ! meczą mnie kobiety leniwe , nawet jak bym był zawodnikiem MMA (chudzielcem nie jestem ) to lubie kobiety aktywne takie co prcują a nie , ze chca byc obracane niczym Brus lee nunczakiem . Waga moja 76 kg wzrost 171 sex mogę uprawiac i z dwie godziny , ale aktywnosc musi byc z obu stron .

Gość matacz..
Natura kobiet jednak tu bierze góre , samiec ma byc silny , sprawny i sie nie pierniczyc w łózku , dlatego wiekszosc kobiet preferuje ostry sex cos na znak gwałtu i ja je rozumiem . ale aktywne też byc muszą .

Gość czarnasaskia
matacz- 100 % racji. kazda kobieta chce byc zdominowana ( w lozku) i odkrywa to predzej czy pozniej...natomiast kobieta tez ma dawac wiele z siebie w lozku, to oczywiste:) tak jest u nas i jest perfect

Gość kocham chłopców.
najgorsze sa dwusekundówki

Ja mialam wiecej facetow niz palcow u rąk a ostatnio sypiam z takim jedym kolesiem który miał przede mna tylko 1 laskę! Jest zajebisty !!! Hehe ostatnio kochalim sy sie 1,5 godziny... a orgazmow mialam tyle ze hej :D Pot kapał mu az z nosa i całe łóżko było mokre... ale opłacało sie :) Chyba zostane z nim na zawsze :):)

Gość wybucham jak dynamit
zauwazylam ze tylko typowe cioty chca zeby robic im laske...czyli chudzielce itp.

Gość wicus ulepil grzybki
Mój mężczyzna - 188 cm wzrostu, 76 kg, informatyk :D jest najlepszym w łóżku facetem, z którym spałam, zarówno jeśli chodzi o technikę, kondycję jak i fantazję, w dodatku przede mną był tylko w jednym, długim związku (takim powyżej roku), więc nie ma co generalizować.

Gość sdafsaf
mięśnie == kondycja?? no way. więcej mięśni oznacza, że facet się szybciej zmęczy i że nie jest długodystansowcem porównajcie sobie budowe maratończyków z budową biegaczy na 100m zobaczcie co się stało z Pudzianem po 5 minutach walki

Gość cfcvgfvg
ee tam ogólnie polacy są do bani, nie ma to jak francuzi, byłam z dwoma w łóżku i ooh aaah po prostu coś pięknego! jednak ten stereotyp namiętnego francuskiego kochanka jest prawdziwy :P

hehe on jest juz tylko moj :) a dodam ze tez ma miesnie ale nie az takie duze, pracuje duzo, ale chudy pod zadnym pozorem nie jest, mozna powiedziec maly pączus ale z mięśniami :) słodki jest i jeszcze do tego może tak długo aż ja już sama nie mogę mimo tego, że to on odwala cała robote :P

Gość finzi kitikonti
ale wy glupie jestescie:D

Gdybym była facetem, nie chciałabym kobiety, za którą musiałabym odwalać całą robotę :O

Gość sranie w baaniee
Natura kobiet jednak tu bierze góre , samiec ma byc silny , sprawny i sie nie pierniczyc w łózku , dlatego wiekszosc kobiet preferuje ostry sex cos na znak gwałtu i ja je rozumiem . ale aktywne też byc muszą . haha! i tu się mylisz, dla mnie i wielu moich znajomych to jest coś strasznego, a już wogóle rzygam jak słyszę bdsm :O jak dla mnie trzeba być nienormalnym, żeby preferować agresję, ból i gwałty w łóżku, dominacja? tak, jak najbardziej, ale nie ostro, bardziej stawiam na zwinność jego 'sprzętu' i na namiętność

Gość dorzuce 5 groszy
moim najlepszym, najenergiczniejszym, najsprawniejszym kochankiem byl 28 prawiczek, ktory wczesniej nikogo nie mial, typ kujona :D nie byl chudzielcem, kondycje fizyczna mial poprawna, pracowal w mlodosci troche na roli, wiec byl w miare silny ;) ktos moze powiedziec, ze klamal mi o tym prawictwie, ale chyba nie, bo po co? jak bynajmniej tego od niego nie wymagalam. szkoda, ze nie kochalam go na tyle i ze on nie byl na tyle rozumny, zeby dalo sie z nim spedzic cale zycie, bo w sprawach lozkowych taki element juz mi sie raczej nie trafi. najbardziej przystojny moj kochanek o najlepszej figurze i najogromniejszym sprzecie okazal sue w lozku kompletnym niewypalem :o takze nie ma tu regul.

mój facet sam tez tak woli gdy to on odwala cała robote. A mi to pasuje - trafił swój na swego. :)

Czyli że po prostu cały czas leżysz jak kłoda i np. w seksie oralnym też jesteś tylko stroną bierną..?

Gość kasiaaaaczekoladaaa
nie wyobrazam sobie tylko lezec i czekac az facet odwali cala robote. u nas sama gra wstepna trwa 1-2 godz a potem sie dopiero wszytsko rozkreca, lubimy tez takie 5 minutowe numerki ale tylko wtedy gdy nam sie spieszy, bo gdy mamy czas to potrafimy pol nocy sie kochac. i kto tu mowi ze facet z miesniami nie ma kondycji. moj ma super kondycje i razem tworzymy idealna pare...

nie :) nie jestem bierna w 100% ale większość on robi, tak woli i to on sie porusza, ja go całuje i pieszcze w tym czasie a on mnie też jak jest właśnie blisko :P Kumasz???

Gość olgiirda
a ja tam też wolę gdy facet odwala całą robotę, no bo czy to moja wina, ze jestem kobietą i nie zrobię się od razu cała wilgotna, tylko musi on trochę nad tym 'popracować'? facetom zazwyczaj staje odrazu i(i tu mają lepiej od nas) i większosć mogłaby wejść odrazu bez żadnej gry wstępnej, ja natomiast osobiście sobie nie wyobrażam sobie zacząć tak odrazu z marszu, raz próbowaliśmy tzw. bardzo szybki numerek,i skończyło sie bólem i obtarciem ścianek pochwy :O nigdy więcej, zresztą na całe szczęście mój facet lubi dominować i tylko włóżku ma do tego okazję, bo w życiu codziennym to ja raczej dominuję nad nim ;]

Gość wybucham jak dynamit
kocham grubiutkich pączusiów mmm

Gość coci
wybucham jak dynamit zauwazylam ze tylko typowe cioty chca zeby robic im laske...czyli chudzielce itp. Haha, to samo zauważyłam. Może to się wiąże z tym, że te chudzielce cały czas przy redtube siedzą gdy faceci z fajnym ciałem spędzają czas poza domem, czy to na sporcie, czy na podrywaniu, a nie trzepaniu przed monitorem :D

Gość samiutka30444444
Najbardziej kochałam dotąd panów typu bears zwłaszcza w sexie analnym. Chydzielce odpadają nawet z nimi.

Czaję ;) Ale ja np. lubię być aktywna i może jestem dziwna, ale jak pieszczę faceta oralnie, to sama od razu robię się gotowa, tzn. podnieca mnie to strasznie. Więc są różne typy na tym świecie, i dobrze :)